Reklam
Reklam

Medikar Hastanesinden  Karabük ve Safranbolu Muhtarlar Derneklerine ziyaret

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ekim, 2016 13:13 tarihinde yayınlandı
0

 

Özel Medikar Hastanesi Genel Müdürü/Başhekimi Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu Karabük Muhtarlar ve Safranbolu Muhtarlar Derneklerinin yeni adreslerine iade-i ziyarette bulundu.

 

Boyacıoğlu ziyarette yaptığı konuşmada “Muhtarlarımız Türk Milleti’nin seçilmiş önemli ve çekirdek unsurlarıdır. Muhtarlarımıza olan desteğimizi daha önce yaptığımız kurumsal antlaşmalarla ortaya koymuştuk.  Bundan sonra da sosyal sorumluluk projelerinde birlikte çalışmaya ve sağlık alanındaki sorunlarında dost elimizi daima  uzatmaya devam edeceğiz” dedi.

Karabük Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı ve Safranbolu Muhtarlar Derneği başkanı Şahin Yavuz ise Boyacıoğlu’na bu ziyaretten dolayı üyeleri adına teşekkür ederek, Özel Medikar Hastanesi’nin sağlık alanında ve  sosyal projelerde  kendilerine olan desteklerinden  dolayı mutlu ve memnun olduklarını belirttiler. Açılan yeni birimlerle ve ünitelerle sağlık alanında Karabük ve bölge halkına kaliteli ve kapsamlı sağlık hizmeti veren Medikar’ı bundan sonra da desteklemeye devam edeceklerini söylediler.

Bizi sosyal medyadan takip edin