Max Gradel transfer sürecini anlattı, Fenerbahçe maçını hedef gösterdi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Ağustos, 2023 12:11 tarihinde yayınlandı
0
0

Max Gradel transfer sürecini anlattı, Fenerbahçe maçını hedef gösterdi

Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni transfer Max Gradel, transfer süreci ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Yeni bir meydan okuma için Gaziantep FK’ya geldim” dedi. Ligin ilk haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili de konuşan Gradel, “Fenerbahçe maçında iyi bir başlangıçla sezonu açmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Gaziantep Futbol Kulübü’nün Sivasspor’dan transfer ettiği Max Gradel, önemli açıklamalarda bulundu. Üç sezon formasını giydiği Sivasspor’dan Gaziantep FK’ya transferi ile ilgili konuşan Gradel, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı için de iddialı açıklamalar yaptı.

 

 

 

“Yeni bir meydan okuma için Gaziantep FK’ya geldim”

 

Gaziantep FK’ya transfer sürecini anlatan tecrübeli futbolcu, “Son 3 yıldır Sivasspor forması giyiyordum ama bugün burada olduğum için çok mutluyum. Hayatta bazen değişim gerekli olabiliyor. İnsanların yeni meydan okumalara ihtiyacı olabiliyor. Ben de yeni bir meydan okuma için Gaziantep FK’dayım. Burada olduğum için de çok mutluyum” dedi.

 

 

 

“Takım arkadaşlarım beni gerçekten çok iyi karşıladı”

 

Sezon öncesi kamp çalışmalarının yorucu ve iyi geçtiğini belirten 35 yaşındaki oyuncu, “Sezon başı kampının tamamını takımla geçiremedim. Ben kampın son 2 haftasına yetişebildim. Takım arkadaşlarım beni gerçekten çok iyi karşıladı. Beraber iyi bir kamp ve çalışma süreci geçirdik” ifadelerini kullandı.

 

 

 

“Fenerbahçe maçında iyi bir başlangıçla sezonu açmak istiyoruz”

 

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı için de iddialı açıklamalar yapan Gradel, “Ligdeki büyük takımlara karşı oynamak beni heyecanlandırıyor ve daha motive ediyor. Ligin iyi takımlarına karşı oynamayı çok seviyorum. Bu takımlar yeni ve büyük transferle yaptı ama hala adaptasyon sürecini tamamlamadılar. Onlar daha bu süreci tamamlamadan karşılaşmak bizim için bir avantaj olabilir. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlara karşı oynamak bizim için daha iyi olabilir. İnşallah iyi bir başlangıçla sezonu açmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

“Deprem nedeniyle zor zamanlar geçiren taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz”

 

Gaziantep FK taraftarlarına da seslenen ve destek çağrısında bulunan tecrübeli futbolcu, “Henüz taraftarlarımızla tanışmadım. Onların geçen yılki deprem felaketi nedeniyle zor zamanlardan geçtiklerini biliyorum. Biz de bu yüzden onları gerçekten mutlu etmek istiyoruz. Onları bir nebze de olsa eğlendirmek istiyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var. İnşallah sezon başından itibaren stadımızı doldurarak takımımıza destek olurlar” diye konuştu. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk universitesinde odaklanmis ultrasonografi egitimi verildi P9r5JJJK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Üniversitesinde odaklanmış ultrasonografi eğitimi verildi

Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) düzenlenen atölyede tıp fakültesi öğrencilerine teorik ve uygulamalı ultrasonografi eğitimi verildi.

Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi, Can Sağlığı Vakfı ve Acil Tıp Uzmanları Derneği iş birliğiyle “Odaklanmış Ultrasonografi Atölyesi (POCUS Workshop)” gerçekleştirildi.

15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu’nda düzenlenen programda öğrencilere hem teorik hem uygulamalı eğitim sunuldu.

Programın açılışında konuşan Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, hekimlikte uygulama ve tecrübenin önemine dikkat çekerek, farklı hasta vakalarının mesleki gelişime katkı sağladığını ifade etti.

Can Sağlığı Vakfı Karabük Temsilcisi Bartu Çelik ise ultrasonografinin özellikle acil tıpta kritik bir yere sahip olduğunu belirterek, bu tür eğitimlerin sahada hızlı ve doğru karar verme becerisini geliştirdiğini kaydetti.

Programda ayrıca Can Sağlığı Vakfı Karadeniz Bölgesi Mesleki Kariyer Çalışmaları Sorumlusu Alperen Asiltürk ile Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı öğretim üyesi Bora Çekmen de değerlendirmelerde bulundu.

Açılış konuşmalarının ardından Dr. Öğr. Üyesi Büşra Bildik tarafından “Ultrason Fiziği ve Knoboloji”, Doç. Dr. Bora Çekmen tarafından ise “Temel Kardiyak Ultrasonografi (FoCUS)” başlıklı sunumlar gerçekleştirildi.

Atölye kapsamında, odaklanmış kardiyak ultrasonografi (FoCUS) ve travma odaklı ultrasonografi (e-FAST) başta olmak üzere temel ultrason prensipleri ele alındı. Eğitimde ultrason fiziği, cihaz kullanımı ve travma hastalarında değerlendirme süreçleri gibi konular işlendi.

Uygulamalı oturumlarda öğrenciler, küçük gruplar halinde ultrason cihazlarını kullanarak edindikleri bilgileri pratiğe dönüştürdü. Program, katılımcılara hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin