Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Mayıs, 2023 15:50 tarihinde yayınlandı
0

Mansur Yavaş, 9 Mayıs’ta Karabük’e Geliyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mansur Yavaş 9 Mayıs Salı günü Karabük’e geliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediye başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mansur Yavaş’ın Salı günü Karabük’e gelerek saat 13.30’da Albay Karaoğlanoğlu Caddesinde Karabüklülere hitap edeceğini söyledi.

CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, Yavaş’ın mitingine tüm Karabük halkının davetli olduğunu söyledi. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
WhatsApp Image 2026 05 04 at 15.24.43
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
04 Mayıs, 2026 15:25 tarihinde yayınlandı
0

Kirman: “Kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Karabük İl Genel Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısı  İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Başkan Kirman, İl Genel Meclisi’nin vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini söyledi.

Karabük’ün kalkınması, ilçelerin gelişimi ve köylerin ihtiyaçlarının karşılanması adına yürütülen çalışmaların önemine dikkat çeken Kirman, alınan kararların kente katkı sağlamasını temenni etti.

İl Genel Meclisi olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini vurgulayan Kirman, “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmet anlayışımız doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Aldığımız her kararda ve İl Özel İdaremiz tarafından yürütülen tüm hizmetlerde Karabük odaklı bir yaklaşımı esas alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kendilerine duyulan güvene layık olabilmek adına sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirten Kirman, hizmet çıtasını her geçen gün daha da yukarı taşımayı hedeflediklerini kaydetti.

Vatandaşların taleplerine çözüm üretmeye devam edeceklerini kaydeden Kirman, “Hep birlikte daha güçlü bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin