Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Ağustos, 2014 14:43 tarihinde yayınlandı
0

Manken Tuğçe Aral Safranbolu’ya Geldi

Türkiye’nin yeni dönemdeki en uzun bacaklı modeli olan ve bu yıl Miss Freedom Of Turkey birincisi Tuğçe Aral, Türkiye’de modelliğin hakkıyla yapılmadığını söyledi. 

Safranbolu ilçesinde kuzeninin düğün törenine katılan, 118 santimetre ile Türkiye’nin en uzun bacak boyu olan model, modellik noktasında Türkiye’nin değer vermediğini ve profesyonel olmadığını belirtti.
4 yıldır profesyonel olarak modellik yaptığını anlatan Aral, “Modellik yapmak zor değil, sadece Türkiye’de bu ciddiye alınmıyor. Türkiye’de modellik hakkıyla yapılmıyor aslında. Tanıdığınız varsa o firmayla çalışıp yada defileye rahatlıkla çıkabiliyorsunuz. Türkiye’de defileye çıkmak için manken olmanıza bile gerek yok, medyatik olmanız yeterli. Bu yurt dışında böyle değil ve modelliğe bir saygı var ve hakkıyla yapılıyor. O yüzden bende yurt dışı ile çalışmaya başladım. Türkiye değer bilmiyor ve profesyonel değil bu alanda. Emeğimiz çok fazla çalınıyor ve hakkımız hiçbir defilede ve çekimde verilmiyor açıkçası. Yeni arkadaşlarımız ücretsiz bile defileye çıkıyor. Bu bizim işimiz, elbise taşıyoruz ve o elbiseyi teşhir ediyoruz. Bir şekilde satılıyor ve oradan bizde para kazanıyoruz. Hiç ücretsiz yapılırsa bu iş tabii ki ciddi olmaz. Yeter ki defileye çıkayım diyen kendini manken zannedenler var. Onlar yüzünden burada işimizin değeri bilinmiyor” dedi.
Güzel model, dizi projeleri olduğunu ve istediği şartlarda roller gelmediği için henüz kabul etmediğini, ama 2 ay sonra ünlü oyuncu kadrosu ile birlikte sinema filmi çekimlerine başlayacağını da söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda nafaka anlasmazligi yuzunden esinin evine kursun yagdiran koca yakalandi 97uwZ28f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da nafaka anlaşmazlığı yüzünden eşinin evine kurşun yağdıran koca yakalandı

Bolu’da dün boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve tabancayla 2 el ateş ettikten sonra kayıplara karışan Reşat G., polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtığı yerde yakalandı. Çiftin boşanmak istedikleri ancak nafaka konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için sürecin uzadığı ve şüphelinin bu sebeple olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reşat G. ile eşi Gurbet G. boşanma kararı aldı. İkisi de ayrılmak istemesine rağmen çift arasında ’nafaka’ ödemesi konusunda anlaşmazlık çıktı. Nafaka krizinin büyümesi üzerine öfkelenen Reşat G., dün akşam saatlerinde Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi. Bir süre evin çevresinde dolaşan Reşat G., daha sonra yanında getirdiği tabancayla eve doğru 2 el ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak hızla uzaklaştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine dün bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yürüterek boş kovanları muhafaza altına aldı.

Kaçtığı yerde yakalandı

Silahlı saldırının ardından kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Reşat G.’nin kaçtığı ve saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla şüpheli koca yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin