Reklam
Reklam

Manchester City, İstanbul biletini aldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mayıs, 2023 13:37 tarihinde yayınlandı
0

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Finali’nde Manchester City, Real Madrid’i 4-0 mağlup ederek İstanbul’da oynanacak finalde Inter’in rakibi oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Manchester City, Etihad Stadyumu’nda İspanyol ekibi Real Madrid’i konuk etti. Mücadeleyi, Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetti. Maça hızlı başlayan ev sahibi, organize ataklarla ve hızlı geçiş hücumlarıyla etkili oldu. Karşılaşmanın 23. dakikasında ceza sahası dışı sağ çaprazdan Kevin De Bruyne’nin pasında topla buluşan Bernando Silva’nın şutunda top ağlara gitti ve İngiliz ekibi 1-0 öne geçti. City, karşılaşmanın 37. dakikasında Jack Grealish’in pasında İlkay Gündoğan’ın şutu kaleci Courtois’dan döndü. Dönen topu Bernando Silva topu kafayla ağlara yolladı ve ilk yarı Manchester City’nin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarı yüksek tempoda başladı. 76. dakikada Kevin De Bruyne’nin kullandığı serbest vuruşta, Real Madridli Militao’nun ters bir vuruşla topu kendi kalesine attı ve İngiliz ekibi skoru 3-0 yaptı. Mücadelenin 90+2. dakikasında Julian Alvarez sahneye çıktı ve maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. (4-0)
Manchester City, 1-1’in rövanşında Real Madrid’i sahasında 4-0 yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finale yükseldi ve Inter ile eşleşti.

Bu sonuçla Manchester City, 2020-2021 sezonundan sonra ilk kez finale yükseldi.
UEFA Şampiyonlar Ligi 2022-2023 sezonu finali 10 Haziran Cumartesi günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Heyelanda kaya parçalarının isabet ettiği ev hasar gördü

AW730013 02
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 15:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’te meydana gelen heyelanda yamaçtan kopan kaya parçaları, bir evin duvarı ile çatısına zarar verdi.

Olay, Kartaltepe Mahallesi Cevizlidere Ulubatlı Hasan Caddesi’nde meydana geldi. Yamaçta bulunan Orhan Coşkun’a ait evin yakınındaki toprak zeminde yaşanan kayma nedeniyle kaya parçaları yuvarlanarak yapıya isabet etti. Kaya parçalarının çarpması sonucu evin duvarında ve çatısında hasar oluştu. Durumun bildirilmesi üzerine Karabük Belediyesi ekipleri bölgeye gelerek, incelemelerde bulundu. Coşkun ailesi, hasar gören eve girmekte tedirginlik yaşadıklarını belirtti.
Fazilet Coşkun, kızını YKS’ye göndermek için kalktıkları sırada ses duyduklarını ve evi terk ettiklerini söyledi. Eşi Orhan Coşkun ise, kendi imkanları ile heyelanın önüne araba lastikleriyle set çekmeye çalıştığını ifade ederek, 30 yıldır yaşadığı evinden başka gidecek yeri olmadığını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin