Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Ekim, 2015 13:39 tarihinde yayınlandı
0

Her Mahalle ve Sokağa Çocuk Parkı Projesi Sürüyor

5000 Evler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çocuk parkı, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin katıldığı törenle açıldı. Kentsel gelişim ve dönüşüm projelerinin yanı sıra sosyal projeleri ile de Karabük’e yeni bir çehre kazandıran Karabük Belediyesi, parklara büyük önem veriyor.
Karabük Belediyesi bir yandan yeni parkların yapımına devam ederken, diğer yandan da parkların revize çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Parklar, çocukların yanı sıra yaşlılara, hem spor yapma, hem de dinlenme imkânı sağlıyor.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili açılışta yaptığı konuşmada; “2009 yılında sizlere bir şeyler anlatmak için yola çıkmıştım. Şükürler olsun ki, beni Belediye Başkanı seçtiniz. Elimden geldiği kadar sizlere hizmet etmeye çalıştım. Bu hizmetleri yaparken hiç partizanlık yapmadık. Belediyemizin içerisine siyaseti hiç sokmadık, ayrımcılık yapmadık. 2014 yılında da Karabük halkının muhabbetini kazanarak çok yüksek bir oyla bütün partililerin oylarını alarak tekrar Karabük Belediye Başkanlığına seçildik. Şimdiye kadar Karabük’te birçok iş yaptık. Bazı siyasi arkadaşlarımız Karabük’e neler yapıldı diyorlar. Şunu belirteyim 500 bin nüfusa sahip bir il Belediyesi ile Karabük Belediyesinin yapmış olduğu işleri mukayese edemezler. Bugüne kadar Belediyenin içerisine rüşveti sokmadık, torpili sokmadık. Göreve geldiğimiz gün Belediyenin elektrikleri kesildi, işçi maaşını ödeyemez durumda idi. Göreve geldikten sonra işçimizin maaşını bir gün dahi geç ödemedik. 7 Haziran tarihinde bir seçim geçirdik, 1 Kasım tarihinde de bir seçim var. Umut tacirleri tekrar yola çıktılar ve Karabük’e umut dağıtmaya başladılar. Bugüne kadar umut vaatleri ile devam etmişler ve yine bu şeklide devam ediyorlar. Şimdiye kadar ne kadar Karabük halkı iktidarda olan partiye oy vermiş ise hizmet gelmiyor. Vermiş olduğu vaatler işsize iş vaadi, yoksul olana Ak Partiye kayıt şartı ile kumanya vaadi, bunu üzerinden Karabük’te siyaset yapıyorlar. Söylemiş oldukları sözlerin hiç birisinin arkasında duramadıkları gibi de, 2014 yılında ki Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi kapı kapı gezerek Rafet Vergili yalancı dediler. Hastaneler kapatılmayacak dediler, kapattılar. Seçim bitti ilk işleri hastaneleri kapatmak oldu. Ben bugüne kadar Karabük halkına hiçbir zaman yalan söylemedim. Orman İşletmesi Bölge Müdürlüğü gelecek dediler, getiremezler. Devlet Demir Yollarının yükleme boşlatma istasyonu şehir dışına çıkacak derler yapamazlar. Kantarın yeri değişecek derler değiştiremezler. Canları sıkılınca da her seçim dönenimde Keltepe Kayak Merkezi açmak için temel atarlar” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından dua edilerek toplu halde kurdele kesildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasrada cati yangini evlerindeki cifti vatandaslar kurtardi CMz5x3Wm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasra’da çatı yangını: Evlerindeki çifti vatandaşlar kurtardı

Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evin çatısından çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın esnasında evlerinde bulunan çifti vatandaşlar kurtardı.

Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde 6 katlı bir apartmanın çatısında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Alevlerin yükseldiği çatının alt katında yaşayan bir çiftin yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Çifti daireden çıkartan vatandaşlar, yangına müdahale etmeye çalıştı. Çift, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından apartmanın dışına çıkarılırken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin