Mahalle Sakinlerinden Başkan Vergili'ye Teşekkür - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Ekim, 2015 13:17 tarihinde yayınlandı
0
0

Mahalle Sakinlerinden Başkan Vergili’ye Teşekkür

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması kapsamında Kartaltepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vergili, farklı birimleri ilgilendiren talepleri, toplantıda hazır bulunan Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal’a talimat vererek yerinde çözüme kavuşturuyor.
SAYENİZDE SORUNUMUZ KALMAYCAK
Mahallelerine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden mahalle sakinleri; “Mahallemizde yapmış olduğunuz kanalizasyon çalışmasından dolayı mahallenin büyük sorunu bitmiş olacak. Alt yapı çalışmasından sonra biliyoruz kaldırımları ve yolu yapacağınızdan kuşkumuz yok. Çocuk parkımızda elden geçtikten sonra bizim mahallemizde hiçbir sorun kalmayacak. Yaptığınız çalışmalardan dolayı size ve tüm ekibinize teşekkür ederiz” dediler.
Mahallelerde asfalt sorunu kalmayacağını dile getiren Başkan Vergili; “Mahallenizde yapılan kanalizasyon çalışmaları bittikten sonra, hava muhalefeti olmazsa kaldırım ve asfalt atılacak. Benim için öncelikli olan sizin ayağınızı çamura sokmamak. İlk önceliğim yolu asfaltlamak, sonra çocuk parkınız yeniden elden geçecek” dedi.
Vergili, vatandaşların kendisine yöneltilen soruları yanıtladıktan sonra Kartaltepe Mahallesinde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
hayvan ticaretinde dolandiricilik supheli otelde yakalandi WXYEHSIW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Hayvan ticaretinde dolandırıcılık: Şüpheli otelde yakalandı

Samsun’da büyükbaş hayvan alım satımı üzerinden gerçekleştirilen dolandırıcılık olayında, aynı şahsın farklı tarihlerde çok sayıda kişiyi dolandırdığı ortaya çıkarken, şüpheli şahıs jandarma ekiplerince kaldığı otelde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 7 Nisan tarihinde Tekkeköy ilçesinde hayvan satın alıp 2 kişiyi toplam 213 bin TL dolandırdığı iddia edilen G.E. (42) şikayet üzerine Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak 24 Nisan’da Samsun Adliyesi’ne sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Aynı şahıs dün Atakum ilçesi Yukarıaksu Mahallesi’nde A.S. (60) isimli şahıstan 290 bin liraya 2 adet büyükbaş hayvan satın aldı ve parasını ödemeden kayıplara karıştı. A.S., G.E.’ye 290 bin TL karşılığında sattığı 2 büyükbaş hayvanın parasını banka hesabına gönderilmediği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları takip sonucu şüpheli G.E.’yi kaldığı otelde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan detaylı araştırmada şüpheli G.E.’nin yalnızca bu olayla sınırlı kalmadığı, 16 Nisan’da Tekkeköy ilçesinde H.B. isimli şahıstan 3 adet büyükbaş hayvanı 570 bin TL karşılığında aldığı ve ödeme yapma vaadiyle ortadan kaybolduğunu tespit etti

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan G.E., Atakum ve Tekkeköy ilçesindeki dolandırıcılık olayları ile ilgili bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin