SAMSUN (İHA) - Samsun’un Çarşamba ilçesinde mahalle muhtarı, bir evde ölü bulundu.
Olay, Çarşamba ilçesi Orta Mahalle Hüsnübey Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Güldere Mahallesi Muhtarı Durmuş Pala (65), evde hareketsiz halde yatarken bulundu. Durumun 112'ye bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk incelemelerde Pala’nın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini tespit etti.
Yapılan incelemeler sonrasında mahalle muhtarının cansız bedeni Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Karabük’te tiyatro severleri kahkaha dolu, sıcak ve keyifli bir akşam bekliyor. Türkiye’nin dört bir yanında büyük ilgi gören iki perdelik komedi oyunu “Ruh Öküzüm”, 17 Aralık saat 20.00’de Karabük 100. Yıl Kültür Merkezi sahnesinde izleyicilerle buluşacak.
Kadın–erkek ilişkilerine tatlı bir mizahla ayna tutan oyun; evlilikler, günlük hayatın absürtlükleri, yanlış anlamalar ve çiftlerin bitmek bilmeyen atışmalarını esprili bir dille ele alıyor. Hızlı tempolu diyalogları, seyirciyle kurduğu samimi iletişimi ve beklenmedik sürprizleriyle “Ruh Öküzüm”, sahnelendiği her şehirde salonları kahkahaya boğuyor.
Erkan Karadeniz’in yazıp yönettiği, Tuğçe Karabayır ile birlikte sahneyi paylaştığı oyun; doğal oyunculukları, enerjik performansları ve interaktif yapısıyla dikkat çekiyor. Seyirciyi yalnızca izleyen değil, zaman zaman tartışmalara dahil olan “evin misafiri” konumuna getiren bu eğlenceli komedi, hem çok güldüren hem de ilişkilerde sevginin küçük ama değerli anlarda saklı olduğunu hatırlatan sıcak bir hikaye sunuyor.
Türkiye’nin dört bir yanını dolaşan Büyük Anadolu Turnesi’nin merakla beklenen duraklarından biri olan Karabük’te, “Ruh Öküzüm” şimdiden sezonun en dikkat çeken komedi oyunları arasında yerini aldı. Günlük koşuşturmadan uzaklaşıp keyifli bir tiyatro akşamı yaşamak isteyenler için harika bir seçenek. Kahkaha dolu bu buluşmayı kaçırmak istemeyen tiyatroseverler yerlerini şimdiden ayırtabilir.