Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ocak, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Maç sırasında stadyum kenarında çıkan yangın söndürüldü

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde maç sırasında stadyum kenarında atılan yanıcı madde nedeniyle çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Olay, Emek Mahallesi'ndeki Safranbolu Stadyumu'nda meydana geldi. U-16 Ligi'nde Karabük İdmanyurdu ile Beşbinevlergücüspor arasında oynanan müsabaka sırasında iddiaya göre atılan yanıcı madde nedeniyle yangın çıktı. Saha görevlilerinin hızlı müdahalesiyle yangın büyümeden söndürülürken, o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<<
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
14 Eylül, 2025 15:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sporculara Karaçam Fidanı Hediye Edildi

Kapullu Spor Kulübü, genç sporcularına hem doğa bilinci kazandırmak hem de kulübün hatırasını yaşatmak amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kulüp yönetimi, sporcularına karaçam fidanı hediye ederek çevreye duyarlılık konusunda farkındalık oluşturdu.

Etkinliğe sporcuların velileri de yoğun ilgi gösterdi. Velilerin katılımıyla gerçekleşen programda, sporcuların gelecekte daha yeşil bir vatan bırakma sorumluluğunu üstlenmelerinin önemi vurgulandı.

Kapullu Spor Kulübü yetkilileri, bu etkinliğin sadece bir fidan dikimi olmadığını, aynı zamanda genç sporcuların doğa sevgisini pekiştirmek ve kulüplerine olan bağlılıklarını güçlendirmek için önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Yeşil vatan için büyük anlam taşıyan etkinlik, katılımcıların fidanlarını toprakla buluşturması ve geleceğe umutla bakmasıyla son buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin