Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ocak, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Maç sırasında stadyum kenarında çıkan yangın söndürüldü

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde maç sırasında stadyum kenarında atılan yanıcı madde nedeniyle çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Olay, Emek Mahallesi'ndeki Safranbolu Stadyumu'nda meydana geldi. U-16 Ligi'nde Karabük İdmanyurdu ile Beşbinevlergücüspor arasında oynanan müsabaka sırasında iddiaya göre atılan yanıcı madde nedeniyle yangın çıktı. Saha görevlilerinin hızlı müdahalesiyle yangın büyümeden söndürülürken, o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<<
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Nisan, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gündüz vakti somon üretim tesisine giren aç ayı kameralara yakalandı

Gümüşhane’de gündüz vakti somon üretim tesisine girerek balıkları yiyen aç ayı kameralara yakalandı.
Gümüşhane’nin Torul ilçesi Kirazlık köyünde bulunan Torul Baraj Gölü üzerine Somon üretimi için kurulan üretim çiftlikleri aç kalan ayıların uğrak noktası oldu. Kış uykusundan uyanan ve aç kalan ayılar kıyıdan metrelerce uzakta bulunan çiftliklere yüzerek balıkları avlıyor.
Daha evvel de gündeme gelen ve ayıların yalnızca geceleri av yaptığı üretim havuzları artık gün ışığında da ayıların uğrak noktası haline gelirken, o anlar tesise ilişkin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.