blank
Berkay Doğan tarafından
08 Ağustos, 2024 11:50 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Lojistik Merkez Başvurusu Yapıldı

Karabük Valisi Mustafa Yavuz,  Karabük'ün ve bölgenin kalkınmasına önemli bir role sahip olacak olan Lojistik Merkez kurulumu için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına başvurunun yapıldığını söyledi. Vali Mustafa Yavuz yaptığı açıklamada; "Karabük'ümüze Lojistik Merkezi kurulmasıyla ilgili başvuru Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına yapıldı. İlimizin ve bölgemizin kalkınmasına büyük bir ivme kazandıracak Karabük Lojistik Merkezi ile ilgili devam eden çalışmalar tamamlanarak başvuru işlemleri tamamlandı. Katılımcı bir anlayışla yürütülen çalışmalar sonucunda başvuru tüm paydaşlarımız adına Valiliğimiz tarafından yapıldı.  İlimizin kalkınması adına çıkılan bu yolculuğun Karabük'ümüze hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Temmuz, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çatlaklar oluşan lisenin bahçe duvarı yıkıldı

Samsun’da ağır yağışların akabinde çatlaklar oluşan bir lisenin bahçe duvarı, yıkılma riski taşıdığı için denetimli formda yıkıldı.
İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi’nde bulunan İlkadım Atatürk Anadolu Lisesi’nin bahçe duvarında, kentte geçen hafta tesirli olan sağanak yağışların akabinde derin çatlaklar oluştu. Yıkılma tehlikesi oluşturan duvar, etraftakiler tarafından fark edilerek 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve AFAD takımları sevk edildi. Takımların yaptığı incelemede duvarın her an yıkılma riski taşıdığı belirlendi. Güvenlik tedbirleri alınarak duvar denetimli halde yıkıldı. Beklenen bir tehlikeye karşı okul etrafı trafiğe kapatıldı.
Bahçe duvarı ile ilgili inceleme sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin