blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ekim, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Lise öğrencileri Gazze için yürüdü

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde lise öğrencileri, Gazze halkına dayanak emeliyle "Filistin Farkındalık Yürüyüşü" düzenlendi
Mudurnu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Gazze halkına takviye için yürüyüş düzenlendi. Yaşanan zulme karşı gelen öğrencilerin yürüyüşü, lise bahçesinden başladı. Öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak gayesiyle kortej halinde yürüdü. Dev Türk bayrağı ve pankartlar devam eden yürüyüş, Hükümet Konağı önünde sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Aralık, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tokat Belediyesi’nde dinleme cihazı soruşturmasında 2 kişi tutuklandı

Tokat Belediyesi’ne ait Canikli Konağı’nda yapılan kontrollerde dinleme cihazı bulunmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında biri dışarıdan hizmet veren, biri belediye personeli iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tokat belediyesi’nde güvenlik birimlerince yapılan kontrollerde Canikli Konağı’nda bir dinleme cihazı tespit edildi. Durumun bildirilmesi üzerine Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde adli ve teknik inceleme başlatıldı, konak güvenlik altına alındı. Soruşturma kapsamında belediye personellerinin de ifadeleri alındı. Olayla ilgili gözaltına alınan dışarıdan belediyeye bilgi işlem hizmeti veren E.Y. ile belediye bilgi işlem personeli Y.Y., adliyeye sevk edilmelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin