Libya Büyükelçiliği Akademi Ataşeliğinden Rektöre Ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İmsaka kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Şubat, 2015 15:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Libya Büyükelçiliği Akademi Ataşeliğinden Rektöre Ziyaret

Libya Büyükelçiliği Akademi Ataşesi Yardımcısı Dr. Abdullah M. Latif Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Makamda gerçekleşen ziyarette Libya Büyükelçiliği Akademi Ataşesi Yardımcısı Dr. Abdullah M. Latif , “Libya’dan çok sayıda öğrencimiz buraya gelmekte ve bende hem sizlerden hem de Üniversiteniz hakkında bilgi almak için geldim. Sahip olacağım bilgiler ve muhabbetimiz sayesinde protokol yapma imkânımızın doğacağına inanıyor misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Sizleri Üniversitemizde görmekten çok mutlu oldum. Dünyaya kapılarını açan evrensel bir üniversite olmak, üniversitemizin önemli hedeflerindendir. Şuan itibariyle Üniversitemizde 21’i Libya’dan olmak üzere 16 ülkeden yaklaşık 300 öğrenci eğitim öğretim görmektedir. Kısa zamanda sektörün ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hedefleri ön planda tutan Üniversitemiz, ülkenin ihtiyaçlarını araştırarak, ülkemize ve bölgemize uygun olan ve katkı sağlayabilecek yeni bölümler açarak Türkiye’de de ilklere imza atmıştır. 2007 yılında kurulan Karabük Üniversitesi Türkiye’nin 7. tercih edilen üniversitesi olmuştur. Karabük Üniversitesi hızla kendini geliştiren Karabük’e ve Türkiye’ye kendini ispatlamış, rekabet edebilme gücüne sahip bir Üniversite haline gelmiştir” dedi.
Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda 2 firari hukumlu polis ekiplerince yakalandi EPNPIMZu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da 2 firari hükümlü polis ekiplerince yakalandı

Çorum’da devriye sırasında şüphe üzerine durdurulan 2 kişinin, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. Polis ekiplerince gözaltına alınan 2 hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, devriye görevi sırasında Kıbrıs Caddesi’nde durumlarından şüphelendikleri 2 kişiyi durdurdu. Şüpheliler üzerinde yapılan GBT kontrollerinde, şüphelilerin cezaevi firarisi U.E. (23) ile B.Ç. (21) olduğu tespit edildi. Yapılan incelemede, U.E.’nin “yağma” suçundan 17 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirlendi. B.Ç.’nin ise “silahla tehdit” suçundan 32 ay 15 gün hapis cezası olduğu ve Samsun Cezaevi’nden firar ettiği tespit edildi.

Gözaltına alınan 2 firari hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin