Reklam
Reklam

Levent Şahin: “Çember daraldı”

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Mart, 2017 14:57 tarihinde yayınlandı
0

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin, deplasmanda 2-0 mağlup oldukları Kardemir Karabükspor maçının ardından çemberin daraldığını söyleyerek, “Matematiksel olarak iddiamız bitmediği sürece biz karakter ve kişilik olarak bunu asla bırakmayacağız” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Adanaspor, deplasmanda karşılaştığı Kardemir Karabükspor’a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Levent Şahin, deplasmanda alınabilecek bütün risk ve oyun stratejilerinin hepsini 90 dakikalık maç süresince denediklerini söyledi.
Şahin, rakibin girdiği iki pozisyonunda gol olduğunu belirterek, “Bizim girdiğimiz daha net iki pozisyon ve sonuçlandıramadığımız bir görüntü sergiledi maç. Daha çok üretmeye çalıştık ve pozisyona girdik. Rakibe göre sonuçlandırmaları çok net yapamadık. Bu noktada sonuçlandırmaları daha net yapıp değerlendirebilseydik oyunun akışı başka yere giderdi diye düşünüyorum. Çember daraldı, kalan 10 maç. Ama ne olursa olsun Süper Lig’in 18 takımından bir tanesiyiz ve bu takımlar arasında yer alıyoruz. Ortada 30 puan var. Matematiksel olarak iddiamız bitmediği sürece biz karakter ve kişilik olarak bunu asla bırakmayacağız. Netice olarak kötü gidişat var. En kısa zamanda da netice alıp tekrar kaldığımız yerden 5 haftaki sürece göre devam etmek istiyoruz” dedi.
Gazetecilerin kötü gidişatın neden olduğu yöndeki bir soruya ise Levent Şahin, “Kendi aramızda konuşuyoruz, analiz ediyoruz, bakıyoruz sonuçta ben teknik adamım oyuncularla da konuştuğumuzda iki tane kötü oynadığımız Osmanlı ve Alanya maçları var. Onun haricinde bugünkü maç gibi sonuçlandırmalarda etkisiz kalınca, rakipte girdiği pozisyonları değerlendirince böyle oldu” ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük dahil 12 ilde dolandırıcılık operasyonu

Karabuk dahil 12 ilde dolandiricilik operasyonu
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Haziran, 2026 10:04 tarihinde yayınlandı
0 0

Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen nitelikli dolandırıcılık soruşturması kapsamında, Karabük’ün de aralarında bulunduğu 12 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Siber yöntemlerle gerçekleştirilen dolandırıcılık ağına yönelik operasyonda 15 şüpheli gözaltına alınırken, bunlardan 10’u tutuklandı.

Soruşturma, bir vatandaşın Telegram üzerinden gönderilen sahte ilan bağlantılarıyla kandırılarak yüksek kazanç vaadiyle farklı banka hesaplarına toplam 330 bin 504 lira göndermesi üzerine başlatıldı. Yaklaşık 8 ay süren teknik ve fiziki takip sonucunda şüphelilerin izine ulaşıldı.

KARABÜK DE OPERASYON KAPSAMINDA YER ALDI

Jandarma ekiplerinin çalışmaları ve MASAK verilerinin incelenmesi sonucu, şüphelilere ait hesaplarda 61 bin işlemde toplam 162 milyon liralık para hareketi tespit edildi. Elde edilen deliller doğrultusunda Iğdır merkezli yürütülen operasyonda Karabük başta olmak üzere Konya, Şanlıurfa, Kocaeli, Bursa, Adana, Mardin, Ağrı, Antalya, Ordu, İstanbul ve Mersin’de belirlenen 18 adrese baskın yapıldı.

ÇOK SAYIDA DİJİTAL MATERYAL ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonlarda 15 şüpheli yakalanırken, adreslerde yapılan aramalarda 16 cep telefonu, 16 SIM kart, 3 dizüstü bilgisayar, 1 tablet ve 4 flaş bellek ele geçirildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 10’u tutuklanırken, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 4 şüphelinin gözaltı süresi uzatılırken, firari durumda bulunan 2 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Yetkililer, suçtan elde edildiği değerlendirilen hesaplara bloke konulduğunu ve soruşturmanın tüm yönleriyle sürdürüldüğünü açıkladı. Karabük’ün de dahil olduğu operasyon, son dönemdeki en kapsamlı siber dolandırıcılık soruşturmalarından biri olarak değerlendiriliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin