Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Karabük Yurdu’nda öğrencilere daha yeşil bir gelecek için farkındalık oluşturmak amacıyla ağaçlandırma çalışması yapılıyor.
Çevre düzenlenmesinin tamamlanmasından sonra yurdun bahçesine çeşitli meyve ağaçları dikilmesinin yanı sıra öğrencilerin aynı zamanda vakitlerini geçirebilecekleri bir alan ve hobi olarak kullanacakları bir bahçe yapılacak.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ile beraber Karabük Yurdu’na giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
İlk olarak Karabük Yurdu’nda böyle bir çalışma yapıldığını ifade eden Güven, diğer yurtlar için de böyle çalışmaların yapılacağını söyledi.


KYK Karabük Yurdu’nda meyve ağaçları yetiştirilecek
Kenan Yılmaz ve ekibi sahada
Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve ekibi, yetkili oldukları işyerlerini ziyaret ederek emekçilerin sorun ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor.
Saha çalışmalarına aralıksız devam eden Yılmaz, son olarak KARDEMİR bünyesindeki işyerlerinde çalışan işçilerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde çalışanların talepleri, çalışma koşulları ve iş hayatına dair yaşanan sorunlar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
İşçilerle birebir görüşmeler gerçekleştiren Başkan Kenan Yılmaz, sendika olarak her zaman emekçinin yanında olduklarını belirterek, çalışanların haklarının korunması ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi adına sahada olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Ziyaretler sırasında çalışanlar da sorunlarını doğrudan sendika yönetimine iletme fırsatı bulurken, Yılmaz ve ekibine teşekkür ettiler.

