Reklam
Reklam
kuzey irakta gazi olan demir dunyaevine girdi lDFfgKTC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Eylül, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
0

Kuzey Irak’ta gazi olan Demir dünyaevine girdi

2024 yılında yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu’nda, Kuzey Irak’ta saha taraması sırasında mayının patlaması sonucu yaralanarak her iki bacağını kaybeden gazi Mertcan Demir, Merve Ulupınar ile dünyaevine girdi.

Kanyon Park Düğün Salonu’nda düzenlenen nikâh töreninde Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, genç çiftin nikâhını kıydı Nikâhta Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekili Cem Şahin, AK Parti Karabük Vilayet Lideri Ferhat Salt ve protokol üyeleri de şahitlik yaptı.

Nikâh cüzdanını genç ikili teslim eden Vali Yavuz, evliliklerinin sıhhat, huzur ve memnunluk içinde geçmesi temennisinde bulundu. Şehitler ve gazilerin fedakârlığının ebediyen hatırlanması gerektiğini vurgulayan Yavuz, gazinin bu özel gününde yanında olmaktan duyduğu memnuniyeti tabir etti.

Törene genç çiftin aileleri, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin