Reklam
Reklam

“Kuyu 28” Operasyonu: Nitelikli dolandırıcılık ve rüşvet suçundan 7 kişi gözaltında

kuyu 28 operasyonu nitelikli dolandiricilik ve rusvet sucundan 7 kisi gozaltinda rkpxsuID jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2024 08:52 tarihinde yayınlandı
0

İstanbul, Düzce ve Zonguldak bölgelerinde düzenlenen “Kuyu 28” operasyonu kapsamında, nitelikli dolandırıcılık ve rüşvet suçlamalarıyla toplam 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında doktorlar ve sağlık çalışanları da bulunuyor.

Yapılan incelemelerde, 129 kişinin farklı illerden Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nden rapor aldığı tespit edildi. Raporların usulsüz bir şekilde düzenlendiği iddia edildi. Kdz. Ereğli bölgesinden rapor alan 30’dan fazla kişi olduğu ve bu kişilerin heyet raporu üzerinden haksız şekilde belge elde ettiği öne sürüldü. Ayrıca Düzce’de bir muhtarın da bu olaya karıştığı öğrenildi. Gözaltına alınanlar arasında devlet memurları ve sivillerin de olduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma kapsamında, gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü

yola sacilan tuglalar ulasimi tek yone dusurdu UUlfGEVh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin