Kütüphane Haftası Depremzede Çocuklarla Kutlandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Mart, 2023 16:53 tarihinde yayınlandı
0
0

Kütüphane Haftası Depremzede Çocuklarla Kutlandı

Bu yıl “Kütüphane İyileştirir” ana temasıyla kutlanan 59. Kütüphaneler Haftası kapsamında Karabük Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonuyla Karabük Üniversitesi tarafından 157 depremzede çocuğa hediye dağıtıldı. Kredi Yurtlar Kurumu İsmail Necati Efendi Öğrenci Yurdu’na yerleştirilen depremzede çocukları ziyaret eden Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit Coşkun ve Prof. Dr. İzzet Açar, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Daire Başkanı Mustafa Cünük, hediye paketlerini dağıttığı depremzede çocuklarla sohbet etti ve onlara moral verdi.

Etkinlikte çocuklarla yakından ilgilenip hediyeler veren KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit Coşkun, Karabük Üniversitesi Kamil Güleç Kütüphanesi yönetimince hazırlanan programın çok değerli ve anlamlı olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Ziyaret, dağıtılan hediyelerin ardından toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu. (Halil Kıızlyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
yan bakma kavgasi kanli bitti 17 yasindaki cocuk boynundan bicaklandi BXQ1LaID
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Yan bakma kavgası kanlı bitti: 17 yaşındaki çocuk boynundan bıçaklandı

Samsun’da “yan bakma” nedeniyle çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü, 17 yaşındaki çocuk boynundan yaralandı.

Olay, İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi Batıpark’ta aslan heykellerinin yan tarafında bulunan boş alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki A.A., 3 arkadaşıyla birlikte yürüdüğü sırada başka bir grupla bakışma nedeniyle tartışma yaşadı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, A.A. boynundan bıçakla yaralandı.

Yaralı çocuk, olay yerine çağrılan ambulansla Samsun Şehir Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis olayla ilgili M.O.H.H. (20), M.A.O.O. (17) ve A.A.J.J.’yi (15) gözaltına aldı. M.O.H.H. Gazi Polis Merkezi’ne teslim edilirken, yaşı küçük 2 şüpheli Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Polisteki işlemleri tamamlanan 2’si çocuk 3 kişi bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin