Karabük Postası tarafından
08 Temmuz, 2014 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kulüplere Spor Malzemesi Dağıtıldı

BARTIN İl Özel İdare Genel Sekreterliği kaynakları ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü aracılığıyla Bartın'da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine spor malzemeleri teslim edildi. Düzenlenen programa Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Jandarma Komutanı Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, amatör spor kulüp temsilcileri ve sporcular katıldı. Atatürk Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen programda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, çeşitli spor alanlarında sağlanan spor malzemesi desteği için teşekkür etti. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç yaptığı konuşmasında, "Bartın'da sporun gelişmesi adına elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Sporcularımızın en iyi şartlarda ve mekanlarda faaliyetlerini, gerçekleştirmeleri için tüm çabamızı sonuna kadar göstereceğiz. Gerek il merkezimizde gerekse ilçe ve beldelerimizde spotif faaliyet altyapı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu malzemelerin sizlere sunulmasında emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Son olarak bir konuşma yapan Vali Azizoğlu, "Bugün değerli sporcu arkadaşlarlarımıza İl Özel İdare'mizin maddi imkanları ölçüsünde temin edilen spor malzemelerinin dağıtımı için toplandık. Bartın sporcu yetiştirme anlamında potansiyeli olan bir ilimiz. Sporcularımızın başarılarını arttırmak adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Spor kompleksleri, kapalı spor salonları, futbol sahalarının yapımı ve bugün burada gerçekleştirdiğimiz spor malzemesi dağıtımı gibi desteklerle, ilimiz sporunu geliştirmeye çalışıyoruz İlimizi temsilen amatör ligde mücadele eden Bartın Sporu'muzunda önümüzdeki süreçte daha üst liglerde mücadele edeceğine olan inancım tamdır. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi. Programın ardından Vali Azizoğlu ve protokol üyeleri tarafından spor klüplerine spor malzemeleri dağıtıldı.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akrobasi hareketleri yapan motosikletliler sivil trafik ekiplerine takıldı

Düzce’de şikayetlerin yoğun geldiği Üniversite hastanesi otoparkında sivil kontrol yapıldı. Akrobasi hareketleri yapan motosiklet şoförlerine cezai süreç uygulandı.
Düzce Üniversitesi Hastanesinin otoparkında son günlerde artan şikayetler üzerine bölgede polis gruplarınca kontrol yapıldı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü grupları daima şikayetlerin geldiği Düzce Üniversitesi otoparkında sivil kontrol gerçekleştirdi. Bölgede bulunan motosiklet şoförlerinin akrobasi hareketleri, abartı egzoz ile yaptıkları hareketler sivil trafik takımlarınca kayıt altına alındı. Otopark çıkışında da yapılan kontrol ile birlikte onlarca motosikletli şoför kontrole alındı. Bir çok hususta yapılan kontrolde hem akrobasi hareketleri yapan hem abartı egzozlarla ilerleyen yahut eksikleri olan şoförlere çeşitli hususlardan binlerce lira cezai süreç uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin