Kulüpler Birliği’nden yalanlama  - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ekim, 2017 12:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Kulüpler Birliği’nden yalanlama 

Kulüpler Birliği Vakfı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kurulları’nın istifaya çağırıldığı ile ilgili çıkan haberleri yalanladı.
Kulüpler Birliği Vakfı’nın 4 Ekim Çarşamba günü yaptığı toplantı sonrası çıkan haberlere yalanlama geldi. Önceki gün yapılan toplantı sonrası bir gazetede yer alan, ‘Kulüpler kazan kaldırdı’ haberi Kulüpler Birliği’nden yapılan açıklama ile yalanlandı. Kulüpler Birliği Vakfı resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Kulüpler Birliği Vakfı’nın 04.10.2017 tarihinde gerçekleştirdiği toplantısında görüşülen tüm konular, toplantı sonrasında Vakıf Başkanımız Dursun Özbek tarafından yapılan basın açıklamasında tüm şeffaflığıyla ve eksiksiz olarak dile getirilmiştir.
Hürriyet Gazetesinin 05.10.2017 tarihli gazetesinde “Kulüpler Kazan Kaldırdı” başlıklı haberinde yer alan ve “Karabükspor, Sivasspor, Akhisarspor ve Göztepe’nin sesli ve açık olarak destek verdikleri” ifadesiyle TFF Kurullarının istifaya çağrıldığına dair ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır. TFF Kurulları ile ilgili toplantıda alınan karar, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Sayın Dursun Özbek’in toplantı sonunda yaptığı açıklamada belirtildiği gibi, yaşanan memnuniyetsizliğin TFF Yönetimi ile görüşülmesi kararından ibarettir.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
d419bdb8 eb74 4522 9b9c 0af3e69b520f
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Mayıs, 2026 19:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de okullar ilaçlandı

Yenice İlçesi’ndeki tüm okullarda, öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim alabilmesi için kapsamlı ilaçlama çalışması yapıldı. Yenice Belediyesi Veteriner Hekimliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilaçlamada, okul bahçeleri ve çevre alanları titizlikle ilaçlandı.

Havaların ısınmasıyla birlikte artış gösteren kene, larva, sinek, haşere ve çeşitli zararlılara karşı etkili mücadele yürütüldü. Uzman ekipler, özellikle öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu alanlarda koruyucu önlemleri artırdı.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın sağlığını korumak ve eğitim alanlarını daha güvenli hale getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin