Küçük Burak’ın Herdiyesini Bakanlar Verdi - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İmsaka kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Ocak, 2015 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Küçük Burak’ın Herdiyesini Bakanlar Verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, felçli oğlu için akülü tekerlekli sandalye isteyen annenin isteğini geri çevirmedi
Başbakan Ahmet Davutoğlu, felçli oğlu için akülü tekerlekli sandalye isteyen annenin isteğini geri çevirmedi. Bakanlar Lütfi Elvan ve Fikri Işık aracılığıyla omurilik felçlisi 10 yaşındaki Burak Emin Gülay’a akülü tekerlekli sandalye teslim edildi.
Rahatsızlığı nedeniyle Karabük’e gelemeyen Başbakan Davutoğlu, geçen hafta engelli oğlu için akülü tekerlekli sandalye talep eden annenin isteğini kırmadı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, valiliği ziyareti sırasında omurilik felçlisi olan Burak Emin Gülay’a (10) Başbakan Ahmet Davuoğlu’nun gönderdiği akülü tekerlekli sandalyeyi teslim etti.
Bakan Elvan, 1 Ocak’ta Burak’ın annesi Neslihan Gülay’ın Başbakan’a bir mektup gönderdiğini belirterek, “Başbakanımız gelemedi ve bizden rica etti. Bu araç bir hafta içinde temin edildi ve bunu Başbakanımız verecekti. Sağ olsun Başbakanımız kendisine gelen mektupla Burak kardeşimizin ihtiyacını giderdi” dedi.
Bakanlar Elvan ve Işık daha sonra engelli çocuğa hediye vererek duygularını sordu. Başbakan’a teşekkür eden Burak, çok mutlu olduğunu ifade ederken, anne Neslihan Gülay, Başbakan’a gönderilen binlerce mail olduğunu ve kendisine dönülmesinin çok mutlu ettiğini kaydetti.
Başbakan’a teşekkür eden Burak, çok mutlu olduğunu ifade etti.
Bakanlar, daha sonra Vali Orhan Alimoğlu’nun makamına geçip kentle ilgili bilgi aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ugur ucar kimse kusura bakmasin bu penalti dunyanin hicbir yerinde calinmaz DPwUXb1r
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Uğur Uçar: “Kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor galibiyeti sonrası, “Futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Çorum FK, konuk ettiği Esenler Erokspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor lehine verilen penaltı kararını eleştirdi. Kazanmaya devam edeceklerini kaydeden Uçar, “Çok mutluyuz. Oyuncularımı mücadeleleri için tebrik ediyorum. Aslında maç beklediğimiz gibi başladı, golü de bulduk. Ama ne hikmetse Erokspor’u maça ortak ettiler. Ama bugün Kadir Gecesi’nin hürmetine herhalde çok güzel bir gol oldu, çok mutluyuz. Takım kenetlendi, şehir kenetlendi, bir aile olduk ve inşallah bunu devam ettireceğiz. Kazana kazana gideceğiz” dedi.

Penaltı kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Uçar, “Osman Hoca’yı çok severim, saygı da duyarım ama futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz. Erok şampiyon olacaksa onlara başarılar dileriz, sezon sonunda görüşürüz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin