KTSO’dan  Teknopark açıklaması - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Eylül, 2017 13:40 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’dan  Teknopark açıklaması

Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanan Teknopark için desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.
Karabük TSO tarafından uzun süredir takip edilen proje için geçtiğimiz yıl odayı ziyaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün de bu noktada kendilerine destek olacakları sözünü verdiğini kaydeden Özcan, “ Teknopark projesi, Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması kapsamında ele aldığımız ve yakından takip ettiğimiz bir konuydu. Amacımız Karabük’ün nitelikli ürün kapasitesini artırarak, katma değeri yüksek ürünler üretebilecek bir altyapı imkânını Karabük’e kazandırmaktır. Makamlar geçici ama eserler kalıcıdır. Var gücümüzle Karabük’e yeni değerler kazandırmak üzere mesai harcıyoruz. Belki bunların birçoğu şimdilik fark edilmiyor ama tıpkı Teknopark projesinde olduğu gibi zamanı geldiğinde hepsi birer birer gün yüzüne çıkacaktır. Başarılar kolektif bir çalışmanın ürünüdür. Ben bu bağlamda Karabük TSO Meclisi’ne, Meclis Başkanı Sayın Timurçin Saylar’a, yönetim kurulu üyelerimize, personelimize ve Akademik danışmanımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ederim. Aynı zamanda Karabük Milletvekilleri Sayın Mehmet Ali Şahin ve Sayın Burhanettin Uysal’a şükranlarımı sunarım. Ayrıca Karabük Valiliği’ne ve Karabük Üniversitesi’ne de desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Üniversite-Sanayi İşbirliği’ni zirveye taşıyarak Karabük’e rekabet gücü kazandıracak Teknopark’ın tüm paydaşlara ve Karabük’e hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tutuklandigini ogrenen supheli adliyede camdan atladi ByTLcvgm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tutuklandığını öğrenen şüpheli adliyede camdan atladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde uyuşturucu ticareti suçlamasıyla gözaltına alınan S.K., çıkarıldığı mahkemede tutuklandığını öğrendikten sonra adliye binasında camdan atlayarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, S.K.’nın adresinde yapılan aramada yaklaşık 100 gram uyuşturucu madde ile 45 adet extacy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, gece saatlerinde avukatına intihar edebileceğini söylediği öne sürülen S.K., sabah saatlerinde sulh ceza hakimliğindeki işlemlerinin ardından tutuklandığını öğrenince panik halde koşarak adliye binasının camından kendini aşağı bıraktı.

Saat 11.30 sıralarında meydana gelen olayda ağır yaralanan S.K., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Şüphelinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin