Reklam
Reklam
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Aralık, 2024 15:33 tarihinde yayınlandı
0

KTSO Meclis Toplantısını Eskipazar’da Yaptı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nı Eskipazar İlçesinde gerçekleştirdi. Meclis toplantısından önce İlçede faaliyet gösteren firmalar ziyaret edilerek çeşitli sektörlerdeki çalışmaları yerinde incelendi. Taş ve mermer işleme alanında faaliyet gösteren Native Maden Ltd. Şti., pelet üretimi ve orman ürünleri üzerine çalışan Yaman Orman Ürünleri Ltd. Şti. , ayakkabı imalatında Olivia Ayakkabı Ltd. Şti., soda ve gazlı içecekler üretimi yapan Della Gıda A.Ş., coğrafi işaret ilan edilen “Eskipazar Sarı Traverten Taşı” nı işleyen Köksal Ltd. Şti. ile turizm konusunda hizmet veren Hadriana Palace Otel bu kapsamda ziyaret edilen firmalar arasında yer aldı.

Ziyaretlerde firmaların sorunları ve çözüm önerileri başta olmak üzere Eskipazar ilçesine yapılabilecek katkılar üzerine istişare edildi.

İlçedeki ziyaretleri tamamlayan heyet daha sonra Meclis toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, Eskipazar’ın gelişimine ve kalkınmasına yönelik yapılacak çalışmalar, karşılaşılan zorluklar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri değerlendirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, ilçe yöneticileriyle iş birliği içinde yapılacak faaliyetlere ve saha gezilerinden alınan talepler doğrultusunda yapılacak çalışmalara dair açıklamalarda bulundu. Çapraz, hedeflerinin Karabük’ün ekonomik kalkınmasını desteklemek ve ilçelerle koordineli bir şekilde bu süreçleri yürütmek olduğunu vurguladı.

Toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Adnan Çebi’nin Başkalığında yapılan toplantıya; Eskipazar Kaymakamı Fatih Gülnar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz,  Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, Eskipazar Jandarma Komutanı Üsteğmen Cumali Uzun, Eskipazar İlçe Emniyet Amiri Cemalettin Bulut katıldı.

674c5776f03b9

674c577ce752c
Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda 2 supheli tutuklandi xskeQ8Yk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Samsun’da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Atakum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen M.A. (39) ve H.Ö. (38) isimli şahısların kullandığı ikamete operasyon düzenlendi.

İkamette yapılan aramalarda 4 bin 15 adet sentetik ecza, 9,80 gram kokain, 1 gram esrar ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.A. ve H.Ö., çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin