Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ocak, 2018 12:41 tarihinde yayınlandı
0

KTSO Başkanı Özcan’dan 10 Ocak Gazeteciler Günü Mesajı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özcan mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Hepimizin gözü, kulağı olan, insanlarımıza doğru, gerçek bilgiyi en hızlı şekilde ulaştırmak üzere fedakarca çalışan, gerçekleri araştıran, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu doğru yönlendirme ve bilgilendirmede doğrudan yana görev alan basın mensuplarının toplumda üstlendikleri bu görev çok hassas ve önemlidir.

Halkın haber alma özgürlüğüne katkıda bulunan  tüm basın mensuplarının başarılı bir yıl geçirmesini temenni ediyor ülkemizin her köşesinde özveri ile görevlerini sürdürmeye çalışan değerli basınımızın meslek hayatlarında başarılar diliyor 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum. “

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
okul sporlari tenis grup birinciligi musabakalari caycumada basladi m58OYGl4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Okul Sporları Tenis Grup Birinciliği Müsabakaları Çaycuma’da başladı

Çaycuma, Okul Sporları Tenis Küçükler ve Minikler (Kız-Erkek) Grup Birinciliği Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor. 3-7 Mayıs 2026 tarihleri arasında düzenlenen organizasyon, Çaycuma Gençlik ve Spor Müdürlüğü tenis kortlarında başladı.

Müsabakalara Kırklareli, Edirne, İstanbul, Bartın, Düzce, Kocaeli, Zonguldak, Sakarya, Kastamonu ve Tekirdağ başta olmak üzere toplam 12 farklı ilden 143 sporcu katıldı.

Açılış seremonisine katılan Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, sporculara başarılar dileyerek karşılaşmaların centilmence ve dostluk içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin