KTSO Başkanı Çapraz'dan Karabüklüler Günü Mesajı - Karabük Haber Postası
2222 4
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
07 Ağustos, 2025 10:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO Başkanı Çapraz’dan Karabüklüler Günü Mesajı

7 Ağustos Karabüklüler Günü Kutlu Olsun

Tarihi, kültürü ve mimarisiyle UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu, Karabük’ün turizmdeki en güçlü markasıdır. Doğal zenginlikleriyle öne çıkan Eskipazar, bölgenin saklı tarih hazinelerini barındırırken; Yenice, eşsiz orman varlığı ve biyoçeşitliliğiyle doğa turizmine katkı sunar. Ovacık ve Eflani gibi ilçelerimiz de Karabük’ün kültürel bütünlüğünü tamamlayan, sakin ama köklü kimlikleriyle bu zenginliğe ayrı bir derinlik katar. Karabük; emeğin, üretimin, doğanın ve tarihin harmanlandığı özgün bir şehir karakterine sahiptir..

Bu benzersiz ruhu yaşatmak ve ortak bir aidiyet bilinci oluşturmak amacıyla, Valimiz Sayın Mustafa Yavuz’un da katılımıyla, 3 Nisan 2025 tarihinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nde gerçekleştirilen özel oturumda, tüm meclis üyelerimizin ortak iradesiyle 7 Ağustos tarihi “Karabüklüler Günü” olarak belirlenmiştir. Bu karar, Karabük’e gönül vermiş herkesin katkısıyla oluşmuş, şehrimize dair sahiplenici bir adım olmuştur.

7 Ağustos, sadece bir kutlama günü değil; geçmişe sahip çıkmanın, bugünü anlamanın ve geleceğe umutla bakmanın da adıdır. Emekle yoğrulan bu topraklarda, Karabük’ün simgeleriyle özdeşleşen her vatandaşımızın bu özel günü gururla kutlaması en büyük temennimizdir.

Karabüklü olmanın onurunu taşıyan herkesi saygıyla selamlıyor; şehrimize emek vermiş, katkı sunmuş tüm hemşehrilerimizin 7 Ağustos Karabüklüler Günü’nü yürekten kutluyorum.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu r9OuC2N6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde takla atan otomobilin sürücüsü yara almadan kurtuldu.

Kaza, İnebolu-Kastamonu karayolu İskir mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, I.K. yönetimindeki 37 BC 975 plakalı FİAT marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak takla attı. Otomobil kazadan yara almadan kurtuldu.

Takla atan otomobil yoldan çekici yardımıyla kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin