Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2014 10:44 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kozlulu Çocuklar Toplu Sünnet Şöleninde Buluştu

ZONGULDAK Kozlu Belediyesi, Kozlulu çocuklar için toplu sünnet şöleni düzenledi. Kozlu Belediyesi Kozlu’da sünnet olmayan ve sünnet yaşına gelen çocuklar için toplu tören düzenledi. Törene Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in yanı sıra aileler atıldı. Sünnet olan çocukların heyecanı ise gözlerinden okundu. Kozlu’da sünnet olmayan tüm çocuklar için toplu tören düzenlediklerini anlatan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, “Katılımın çok geniş olduğunu görüyoruz. Bize müracaat ederek, sünnet olmadıklarını belirten tüm çocuklarımız için toplu bir tören hazırladık. Biliyorsunuz ki sünnetin örf ve adetlerimizde, dinimizde önemli bir yeri var. Sünnet sağlık demektir. Bizde bundan yola çıkarak çalışmalarımızı yürüttük. Çocuklardan çok aileleri heyecanlı. Böylesin önemli bir sosyal sorumluluk projesinde olmaktan gurur duyuyoruz. Kozlu’yu Batı Karadeniz bölgesinin yıldızı yapmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi. Sünnet olan tüm çocuklara belediye tarafından hediye de verildi.
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da Ramazan coşkusu: Çocuklar eğlendi, gelenekler yaşatıldı

Taşköprü Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde doyasıya eğlenen çocuklar renkli anlara sahne oldu.
Taşköprü Belediyesi tarafından iftar sonrası açık hava düğün salonunda gerçekleşen etkinliklerde, klâsik Ramazan ruhu canlandırılırken, çocuklar için cümbüş dolu bir akşam hazırlandı. Animasyon şovları, oyun kümeleri, yüz boyama aktiflikleri ve ikramlarla zenginleşen program, bilhassa minik iştirakçilerden büyük ilgi gördü. Pamuk şeker ve patlamış mısır ikramlarının yapıldığı aktiflikte eğlenceli dakikalar yaşandı.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Ramazan ayı boyunca cuma günleri saat 20.30’da düzenlenecek etkinliklerle, çocukların keyifli vakit geçirmesi ve geleneklerin yaşatılmasını amaçladıklarını belirtti.
Başkan Arslan, "Ramazan ayının manevi atmosferini daima birlikte yaşarken, çocuklarımızın sevinciyle daha da güzelleşiyoruz. Taşköprü Belediye Başkanlığı olarak düzenlediğimiz Ramazan Aktiflikleri kapsamında bu akşam, miniklerimizin memnunluk dolu anlarına şahitlik ettik. "Nerede o eski Ramazanlar?" derken, iftar sonrası meydanları dolduran çocuk sesleriyle geçmişe hoş bir seyahat yaptık. Birbirinden eğlenceli şovlar, oyun kümeleri ve elbette patlamış mısır ile pamuk şeker ikramlarımızla unutulmaz bir gece yaşadık. Yüz boyama etkinliklerinden keyifli oyunlara kadar çocuklarımızın doyasıya eğlendiği bu hoş akşamda, onların gülümsemesi bizler için en büyük memnunluk oldu. Sevgili çocuklar ve değerli ailelerimiz, hepinize iyi geceler diliyorum. Ramazan ayı boyunca her cuma saat 20.30’da açık hava düğün salonumuzda buluşmaya devam edeceğiz. Bu hoş anları bizlere yaşatan değerli animasyon takımımıza teşekkürlerimi sunuyorum" sözlerini kullandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.