KÖYDES Ekim Ayı Değerlendirme Toplantısı yapıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ekim, 2022 07:50 tarihinde yayınlandı
0
0

KÖYDES Ekim Ayı Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi’nin (KÖYDES) 2022 Yılı Ekim Ayı Değerlendirme Toplantısı, Vali Fuat Gürel Başkanlığı’nda Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.
Vali Fuat Gürel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları İsmail Kökcü ve Bahattin Eroğlu, ilgili birim müdürleri ile Köylere Hizmet Götürme Birliği personeli katıldı.
KÖYDES çerçevesinde, merkez köy ve ilçelerde yürütülen köy yolları, içme suları ve planlanan projelerin son durumlarının değerlendirildiği toplantıda Vali Fuat Gürel, proje çerçevesinde gerçekleşen yatırımlar ile yapılması planlanan projeler hakkında detaylı bilgi aldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
safranbolu tso yorex fuarinda yoresel urunlerini tanitti iCzqzQOq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu TSO, YÖREX Fuarı’nda yöresel ürünlerini tanıttı

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na Batı Karadeniz Kalkınma Birliği ile birlikte katılarak bölgenin yöresel ürünlerini tanıttı.

Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların yer aldığı fuarda Safranbolu standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Fuarda, Safranbolu’nun coğrafi işaretli ürünleri başta olmak üzere yöresel lezzetler katılımcıların beğenisine sunuldu.

Erol Altuntepe, yaptığı açıklamada, bu tür organizasyonların yerel üreticilerin tanıtımı ve ürünlerin ulusal pazarda bilinirliğinin artırılması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nın hem ticari bağlantılar kurmak hem de kültürel değerleri geniş kitlelere ulaştırmak adına önemli bir platform olduğunu ifade eden Altuntepe, Safranbolu’nun değerlerini tanıtmaya yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Fuar süresince Safranbolu standını ziyaret eden katılımcılara ürünler hakkında bilgi verilirken, bölgenin turizm potansiyeli de tanıtıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin