Reklam
Reklam
koy muhtarlari kaza gecirdi 2 yarali M3Ma8hlq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
0

Köy muhtarları kaza geçirdi: 2 yaralı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Organize Sanayi Bölgesi (OSB) girişinde sabah saatlerinde trafik kazası meydana geldi. İki aracın karıştığı kazada 2kişinin yaralandığı öğrenildi. Olay yerine takımlar sevk edildi.

Edinilen bilgiye nazaran, kaza sabah saatlerinde Çaycuma-Perşembe kara yolunun Organize Sanayi Bölgesi (OSB) girişinde meydana geldi. Tezlere nazaran endüstriye giriş yapmak isteyen ticari bir araca Perşembe istikametinden Çaycuma istikametine gelemekte olan bir araba ticari araca orta kısmından çarptı. Kazada birinci belirlemelere nazaran 2 kişi yaralandığı öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Yaralı şahıs olay yerinde yapılan birinci tedavisinin akabinde ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirildi. Öte yandan alınan son bilgilere nazaran, kazada hafif formda yaralanan şahısların Koramanlar Köyü Muhtarı Serkan Koraman ile Dursunlar Köyü Muhtarı Veysel Yangın oldukları öğrenildi.

Kaza sonucu her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda galatasaray taraftarlar sokaklari bayram yerine cevirdi cqsZWxdR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da Galatasaray taraftarlar sokakları bayram yerine çevirdi

Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Çorum’da ve Alaca ilçesinde binlerce taraftar sokaklara döküldü. Kadeş Barış Meydanı ve şehrin ana caddelerinde bir araya gelen her yaştan vatandaş, şampiyonluğu meşaleler ve tezahüratlarla kutladı.

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyonluğunu garantilemesiyle Çorum’da ve Alaca ilçesinde taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle birlikte ellerindeki bayraklar ve formalarla sokaklara akın etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, kutlamaların merkezi olan Kadeş Barış Meydanı’nda marşlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Şehrin en işlek caddelerinde yüzlerce araçla konvoylar oluşturuldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bayraklarla süslenen araçlarıyla şehir turu attı.

“İyi ki Galatasaraylıyız”

Maç sonrasında sokağa çıkarak kutlamalara katılan Cüneyt Çeltek, “Çok mutluyuz şu anda duygularımı anlatamıyorum. İyi ki Galatasaraylıyız. Çok teşekkür ediyorum babama anneme. Ben babadan Galatasaraylıyım. Evlatlarımda benimle birlikte bu takımı tutuyorlar. Tüm Galatasaray oyuncularına ve camiasına bizlere bu duyguyu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“İlklerin takımı Galatasaray”

Büyük sevinç yaşadığını ifade eden Engin Sadık Öz de, “Bu sene oğlumun 4. şampiyonluğu, doğdu doğalı şampiyonluk kutluyor. Seneye inşallah 5. şampiyonluğu kutlayacağız üst üste. İlklerin takımı Galatasaray. Alkışlayalım” diye konuştu.

“Seneye 5. kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz” diye konuştu.

Dört kez üst üste şampiyon olmanın bir kez daha gururunu yaşadığını söyleyen UltrAslan Taraftar Grubu Çorum Koordinatörü olan Mustafa Dalkıç ise, “Gururluyuz ve mutluyuz dört sene üst üste şampiyon olmanın gururu bir kez daha yaşıyoruz. Seneye beşinci kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz. İnşallah Avrupa’da aynı başarıyı gösterip şampiyonlar liginde güzel yerlere gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin