Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Ağustos, 2019 10:52 tarihinde yayınlandı
0

Köse’den  Kültür ve Turizm Bakanına ziyaret

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.

Ziyaretten sonra konuşan Başkan Köse; “ Safranbolu’muz bir turizm kenti. Sayın Bakanımıza güzel kentimizde turizmin daha da gelişmesi adına neler yapabilirizi anlattık. Yine İlçemizde turizmin doğru bir şekilde gelişmesi ve yaşanan mevcut sorunlarımızı ilettik. Kendilerinden fikir ve çözüm önerilerini aldık. Sağ olsunlar bizimle yakından ilgilendiler. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bakan Ersoy ile uzun süre istişarede bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ziyaret sonunda Safranbolu tablosu hediye ederken, Eylül ayında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivaline de davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak defterdarligindan anlamli acilis qb5el3Zj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış

Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin