Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Nisan, 2019 14:14 tarihinde yayınlandı
0

KÖSE, NOKTAYI KOYDU

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, işçilerle bir araya geldi. Köse, işten çıkarma, görev değişikliği gibi bazı asılsız söylentilerin olduğuna dikkat çekerek “bu tür söylentileri dikkate almayın” dedi

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Fen İşleri Müdürlüğüne Bağlı Şantiye Şefliğinde görev yapan işçilerle bir araya geldi.

İşçilerle birlikte öğle yemeği yiyen ve ardından merak edilen birçok konuya açıklık getiren  Köse,  görevi devraldığı günden itibaren bazı söylentilerin kulaktan kulağa yayıldığını, bunun kendisini oldukça rahatsız ettiğini belirterek  “Değerli mesai arkadaşlarım, hepimiz Safranbolu’ya hizmet edebilmek amacı ile buradayız. İşten çıkarma, görev değişikliği gibi bazı asılsız söylentilerin çıktığını duymaktayız. Bu tür söylentileri dikkate  almamanızı istirham ediyorum. Tüm personelimiz işlerine aynı şekilde devam edecekler. Amacımız insanımızı işsiz bırakmak değil aksine daha rahat bir şekilde çalışmalarını sağlayarak bizlere miras olan ilçemize ve halkımıza en iyi, en kaliteli hizmeti verebilmektir. Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından işçilerle bir süre daha sohbet eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Fen İşleri Müdürü Celal Cingöz’den devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sehit arif cakirin adini yasatacak kutuphane hizmete acildi mlUCsgER
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Şehit Arif Çakır’ın adını yaşatacak kütüphane hizmete açıldı

Zonguldak Defterdarlığı tarafından, şehit Jandarma Er Arif Çakır’ın hatırasını yaşatmak amacıyla Gelik İlkokulu’nda yaptırılan kütüphane düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış programına AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Defterdarı Recep Serdar, Kilimli İlçe Başkanı Mustafa Karakoca, Gelik Belde Başkanı Muhammed Bahar ile protokol üyeleri katıldı.

Programda konuşan İl Başkanı Mustafa Çağlayan, geleceğin teminatı olan çocukların bilgiyle buluşmasına katkı sağlayacak bu anlamlı eserin eğitim hayatına önemli değer katacağını ifade etti. Çağlayan, kütüphanenin hayata geçirilmesinde emeği bulunan Zonguldak Defterdarlığına ve destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Şehitlerin emaneti olan değerlerin yaşatılmasının büyük önem taşıdığını vurgulayan Çağlayan, vatan uğruna canını feda eden Şehit Jandarma Er Arif Çakır’ı rahmet, minnet ve dualarla andıklarını belirtti.

Tören, kütüphanenin açılışının gerçekleştirilmesi ve öğrenciler tarafından gezilmesinin ardından sona erdi. Şehidin adını taşıyan kütüphanenin, öğrencilerin eğitim hayatına katkı sunması ve gelecek nesillere ilham olması temennisi dile getirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin