Safranbolu Millet ittifakı adayı Elif Köse, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kaldığını siyaseti çirkinleştirmek isteyenlere gereken cevabı zaten halkın vereceğini belirterek belediye başkanı seçildiği takdirde kendisinin ve belediye meclis üyelerinin Safranbolu’nun menfaatlerini her şeyin üzerinde tutmak ve hizmet için göreve yemin ederek başlayacaklarını söyledi
Safranbolu Millet İttifak adayı Elif Köse çalışmalarına aralıksız devam ediyor ve halk tarafından ilgi ile karşılanıyor. 27 yıldır mimarlık mesleğini Safranbolu’da yaptığını ve teknik anlamda donanıma sahip olduğunu ve Safranbolu gibi özel bir kente hizmet etmenin onurunu taşımak istediğini belirtti. Elif Köse; “Safranbolu Belediye başkanlığı görevine talip olduğum ve sahalara indiğim günden bu tarafa halkımızın bana gösterdiği ilgi beni çok duygulandırıyor. Siyaseti çirkinleştirerek hakkımda konuşmaya çalışanlara kulak asmadan ben kendi projelerimi anlatıyorum ve halkımızla iç içe sorunları dinliyorum. Başka söyleyecek sözü olmayanların bunları ne amaçla yaptıklarını da halkımız takdir ediyor. İlçemizin tarihi anlamda önemli bir mahallesi olan Akçasu mahallesinde dedemden kalan tarihi bir evde oturuyorum. Bu evde çocukluğum geçti benim ve mimar olduğum için restore ederek burada oturmaya başladım. Bu tarihi güzelliğin kıymetini nasıl içimde hissettiğimi anlatmak için söylüyorum. Safranbolu’nun menfaati ve özelliği güzelliği benim için her şeyin üzerindedir. Bu hassasiyetimi ekip
arkadaşlarım da çok iyi biliyor. 1 Nisan’da Safranbolu Belediye başkanı seçildiğimde başkan olarak ben ve çalışma arkadaşlarım olan meclis üyelerim bu uğurda çalışacağımıza yemin ederek bu göreve başlayacağız. TBMM’de vekiller nasıl yemin ediyorsa bizde Safranbolu’ya hizmet için en doğru kararlar vereceğimize ve sadece ilçenizin çıkarlarını düşüneceğimize yemin edeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden , dini, dili, siyasi görüşü ne olursa olsun sadece hizmet için görev yapacağımıza dair herkesin göz önü önünde yemin edeceğiz” dedi.


Köse: “Görevimize Yemin Ederek Başlayacağız”
Gençlik Haftası Şiir Akşamı düzenlendi
15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Karabük Gençlik Merkezi tarafından “Gençlik Haftası Şiir Akşamı” programı düzenlendi. Stadyum Genç Ofis’te gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte tarih, şiir ve müzik aynı sahnede buluştu.
Programa Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yalı katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede şiir dinletileri, müzik performansları ve tarihi hikaye anlatımları sanatseverlerle buluştu.
Etkinlikte bir konuşma yapan İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde aktif rol almasının önemine vurgu yaparak, “Gençlik Haftası’nın ruhuna uygun, anlamlı bir program gerçekleştirdik” dedi.
Programın hazırlanmasında Gençlik Liderleri Melek Ören Bayındırlı ve Funda Erdoğdu görev aldı. Şiir ve müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçiren katılımcılar, etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

