Denizli Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda yapılan Türkiye Çocuklar Karate Şampiyonası’nda Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcuları büyük başarı elde etti.
3 bin 500 karatecinin katıldığı şampiyonada Körfez Gençlerbirliği sporcularından Hilmi Metehan Toker Türkiye Şampiyonu, Kağan Berk Bektaş Türkiye üçüncüsü, İbrahim Halil Tüken Türkiye üçüncüsü, Esmanur Hümeyra Eraslan ve Yadigar Egin Türkiye 5’ncisi olarak büyük bir başarıya imza attılar. 40 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Hilmi Metehan Toker, mayıs ayında Karadağ’da yapılacak Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası’nda milli takımda Türkiye’yi ve Kocaeli’yi temsil edecek.(İHA)


220
Körfezli 5 karateci milli takımda
628
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.


