Reklam
Reklam

Köpeklerden korkup elektrik direğine çıkan kedi kurtarıldı

kopeklerden korkup elektrik diregine cikan kedi kurtarildi B5vKWrC9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mart, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’in Şavşat ilçesinde köpeklerden korkarak elektrik direğine çıkan ve saatlerce mahsur kalan kedi, ekiplerin müdahalesiyle kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Olay, Şavşat ilçesine bağlı Eskikale köyü Orta Sahil Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, köpeklerden kaçan kedi bir elektrik direğinin tepesine çıkarak mahsur kaldı. Uzun süre direkten inemeyen kediyi fark eden sahibi kadın, durumu ÇEDAŞ ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye gelen AKSA Enerji bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) elektrik arıza ekipleri, kedinin elektrik akımına kapılmaması için ilk olarak enerji akışını kesti. Daha sonra direğe çıkan görevli Serkan Yalduz, korku içindeki kediyi dikkatlice bulunduğu yerden alarak güvenli şekilde aşağı indirdi.

Kurtarılan kedi, duygusal anlar yaşayan sahibine sağ salim teslim edildi.

ÇEDAŞ çalışanı Yunus Meydan, sadece arıza giderme çalışmaları yapmadıklarını belirterek “Biz sadece arızalara müdahale etmiyoruz. Hayvan ya da insan canı fark etmeksizin, ihtiyaç duyulan her durumda kurtarma çalışmalarına da koşuyoruz. Bu kedimiz de köpekten korkup direğe çıkmış ve mahsur kalmış. Biz de gerekli müdahaleyi yaparak kurtardık” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

kastamonuda kacakcilik operasyonu IXWfkATh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin