Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ocak, 2024 12:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Konyaspor, Fahrudin Omerovic ile anlaştı

Konyaspor, Bosnalı teknik direktör Fahrudin Omerovic ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığını açıkladı.

Konyaspor, Hakan Keleş’ten boşalan teknik direktörlük görevine 63 yaşındaki Bosna-Hersekli teknik adam Fahrudin Omerovic’i getirdi. Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Fahrudin Omerovic ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladık. Yarın resmi sözleşmeye imza atacağız bir sıkıntı olmazsa. Perşembe günü oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Göztepe maçında da inşallah hocamız takımın başında olacak” dedi. Teknik direktör Fahrudin Ömerovic, daha önce de farklı dönemlerde Konyaspor’da yardımcı antrenör olarak görev yapmıştı.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
20 Kasım, 2025 13:33 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması Başladı

Karabük Valiliği, şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan kış lastiği uygulamasının 15 Kasım itibarıyla başladığını duyurdu.

Valilik açıklamasında, ticari araçlarda kış lastiği kullanımının yasal zorunluluk olduğu hatırlatılırken, özel araç sahiplerine de uyarıda bulunuldu. Açıklamada, hava sıcaklıklarının 7°C’nin altına düştüğü dönemlerde kış lastiği kullanımının can ve mal güvenliği açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Karabük Valiliği, sürücülerin trafikte güvenli seyahat edebilmeleri için kış lastiklerini zamanında takmaları gerektiğini belirterek, vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları çağrısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin