ZONGULDAK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Konuk, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Zonguldak İl Müdürü Çiğdem Acar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Müsteşar Yardımcısı Konuk, çalışmalar hakkında SGK İl Müdürü Çiğdem Acar’dan bilgiler aldı. Müsteşar Yardımcısı Mustafa Konuk’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Çiğdem Acar, “Ziyaretimize gelen Müsteşar Yardımcımız Sayın Mustafa Konuk’a bu nazik ziyaretinden dolayı SGK Zonguldak İl Müdürlüğü olarak çok teşekkür ediyoruz” dedi. SGK İl Müdürü Çiğdem Acar, ziyaret anısına Müsteşar Yardımcısı Konuk’a madenci heykeli ve Devrek bastonu hediye etti. SGK çalışanlarını da tek tek ziyaret eden Müsteşar Yardımcısı Konuk, memurlarla sohbet etti.


Konuk’tan SGK’ya ziyaret
Denizde boğulma tehlikesi geçiren baba kurtarılamadı
Trabzon’un Arsin ilçesinde dün denizde boğulmak üzere olan oğlunu kurtarmak için suya giren 48 yaşındaki Fatih Kurutçu, kaldırıldığı hastanede gece geç saatlerde hayatını kaybetti.
Olay, dün öğle saatlerinde ailenin sahilde piknik yaptığı sırada meydana geldi. İddiaya göre denizde boğulma tehlikesi geçiren oğlunu kurtarmak isteyen baba Fatih Kurutçu da akıntıya kapıldı. Durumu fark eden ve yoldan geçmekte olan trafik polisleri vakit kaybetmeden denize girerek baba ve oğlunu sudan çıkardı.
Polis ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan baba ve oğul, sağlık ekiplerinin yoğun çabasıyla yeniden hayata döndürülmüştü. Ancak tedavi altına alınan Fatih Kurutçu’dan acı haber geldi.
Fatih Kurutçu’nun tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenilirken, oğlunun ise yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.


