Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 yaralı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Aralık, 2023 00:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 yaralı

Karabük’te kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin takla attığı kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak’tan Yenice ilçesi istikametine seyir halindeki Yasin S. (22) yönetimindeki 55 ADB 732 plakalı otomobil, yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle Ören köyü mevkisinde takla attı. Kazayı gören diğer sürücüler 112 Acil Sağlık Servisine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı bildirilirken, otomobil çekiciyle yoldan kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada orman haftasi etkinligi cocuk senligine donustu 9MVvzuhx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da Orman Haftası etkinliği çocuk şenliğine dönüştü

Amasya’da düzenlenen Orman Haftası kutlaması çocuk şenliğine dönüştü. Fidan dikmek için etkinliğe gelen çocuklar hazırlanan parkurlarda unutulmaya yüz tutan geleneksel çocuk oyunlarını da oynama fırsatı buldu. Oluşturulan ormana ‘Gazze Hatıra Ormanı’ ismi verildi.

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü’nün çevre yolu mevkiinde düzenlediği etkinliğe okullarından katılan öğrenciler halat çekme, çuval yarışı, yumurta taşıma ve ip atlama gibi oyunları oynayan doyasıya eğlendi. Halat çekme oyununu kaybeden takımı İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Yiğit teselli etti.

Amasya Orman Bölge Müdürü Ferdi Özer, “Geleceğimize nefes olacak çocuklarımızın çevreyi, ormanlarımızı daha iyi tanımaları ve korumaları için programımıza onlara yönelik yaptık. Bizlerin geçmişte oynadığı ve günümüzde unutulmaya yüz tutmuş oyunları ön plana çıkararak örnek olmaya çalıştık” dedi.

Amasya’da ORKÖY kapsamında orman köylülerine geçen yıl sağladıkları 18 milyon TL’lik desteğin bu yıl 21 milyona ulaşacağını anlatan Özer, “Gelecek nesillere çok daha yeşil, temiz ve güzel bir ülke bırakmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin