Reklam
Reklam

Komşuların döner bıçaklı gürültü kavgasında kan aktı: 1 ağır yaralı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ekim, 2024 04:52 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da komşular arasında gürültü yüzünden çıkan döner bıçaklı kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, Samsun’un Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce de gürültü yaptıkları için birbirleriyle husumetleri bulunan Engin K.(24) ile üst kat komşusu Hüseyin A.(47) arasında kavga çıktı. Hüseyin A., döner bıçağı ile saldırdığı Engin K.’yi ensesinden, sağ bacağından ve sol kolundan yaraladı. Kavgayı ayırmak isteyen Nazım B.(53) de kafasından hafif şekilde yaralandı. Nazım B., Gazi Devlet Hastanesine, Engin K. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen Engin K. ilk müdahalesinin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede ameliyata alınan Engin K.’nin çok kan kaybettiği öğrenildi.
Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Hüseyin A. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Hüseyin A., Engin K.’nin kapısına gelip kendisine bıçakla saldırdığını ve bu sırada elinin baş parmağından yaralanınca kendisini korumak için döner bıçağını kullandığını söyledi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Hüseyin A. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
(MAY-

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı

kargo gonderiminden kacak urun cikti 5ZRngggG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin