Kocası Kalp Krizi Geçirince Kendini Astı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Mayıs, 2014 16:49 tarihinde yayınlandı
0
0

Kocası Kalp Krizi Geçirince Kendini Astı

Karabük Merkez Fatih Mahallesinde  kocası kalp krizi geçiren kadın doğalgaz borusuna kendini asarak intihar etti.  Edinilen bilgilere  göre;  olay, Fatih Mahallesi TOKİ konutları A3 blok’ta meydana geldi.

Sağlık sorunları bulunan kocası Atilla Yirmibeş’in dün kalp krizi geçirmesi sonucu bunalıma girdiği öğrenilen Sevim Yirmibeş (35) evinin mutfağındaki doğalgaz borusuna iple kendini asarak intihar etti.

Dün gece kalp krizi geçirerek özel  MEDİKAR Hastanesine kaldırılan ve bugün (Cumartesi günü)  anjio olan Atilla Yirmibeş, narkoz sonrası eşini yanında bulamayınca yakınlarından eşinin  aranmasını istedi. Bunun üzerine Sevim Yirmibeş’in cep telefonunu açmaması üzerine komşulara ulaşan yakınları komşularından eve bakmalarını istedi. Kartla açılan kapı ile içeri giren komşuları  3 çocuk annesi olan Sevim Yirmibeş’in cansız bedeni ile karşılaştı. Bunun üzerine durum polise bildirildi. Olay yerine gelen Polis ve 112 ekipleri yaptıkları incelemede genç kadının öldüğünü tespit etti. Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Sevim Yirmibeş’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayı duyan Yimibeşin çocukları ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Kızı Sibel’in ağıtları ise yürekleri dağladı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ehliyet sinavinda yapay zekali joker aday operasyonu 14 tutuklama A8WIuRJY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta ehliyet sınavında yapay zekalı “joker aday” operasyonu: 14 tutuklama

Tokat’ta ehliyet sınavına yönelik düzenlenen “joker aday” operasyonunda 14 şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gelen ihbar üzerine harekete geçti. Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmada; yazılı ehliyet sınavını geçemeyen bazı kişilerin kimlik kartlarını “kayıp” gerekçesiyle yeniledikleri, bu süreçte gerçek kimlik sahibinin yüzü ile “joker adayın” yüzünü yapay zeka kullanarak ortak fotoğraf haline getirerek nüfus müdürlüğü yetkililerini kandırdıkları ve bu yöntemle yerlerine başkalarını sınava soktukları tespit edildi.

4 yıllık sınav evrakları incelendi

Tokat merkezli yürütülen soruşturma kapsamında Tokat ili Niksar ilçesi ve Şanlıurfa’da da bağlantılar belirlendi. Son 4 yıla ait sınav evraklarının incelenmesi sonucu Tokat ve Şanlıurfa’da 12 joker aday, 5 de organizatör olduğu belirlendi.

14 şüpheli tutuklandı

Ekipler tarafından eşzamanlı düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 17 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Tokat Adliyesi’ne sevk edildi. Şüphelilerden 14’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken; 2 şüpheli adli kontrol, 1 şüpheli de ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin