Karabük Postası tarafından
14 Ekim, 2023 21:50 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kocaeli’de PYD/YPG operasyonu: 4 tutuklama

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde PYD/YPG terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen 4 şüpheli yakalanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma yapıldı. 4 şüphelinin Gebze’de PYD/YPG terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikleri yönünde istihbarat alan ekipler harekete geçti. Polis ekiplerince yapılan operasyonda 4 şüpheli de gözaltına alındı. İfadesi sonrasında adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da ayı bal kovanlarını parçaladı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde bir ayı, bal kovanlarını parçaladı.
Kastamonu’nun Cide ilçesinde bir hafta içerisinde ikinci kere ayılar bal kovanlarına saldırdı. Kış uykusundan uyandıktan sonra sık sık yerleşim yerlerine ve yollara inmeye başlayan ayılar, havaların ısınmasıyla bahçelere çıkartılan kovanlara saldırmaya başladı. Tıpkı hafta içerisinde ikinci sefer arı kovanlarına saldıran ayı, 4 adet arı kovanını parçalayarak arıları telef etti.
Cide ilçesi Bağyurdu Mahallesi’ndeki bahçesine geldiğinde kovanların parçalandığını fark ettiğini söyleyen Süleyman Taçkin, birkaç gün evvel ayının ağabeyine ilişkin 6 kovanı da parçaladığını söz eti. Ayı akınlarından ötürü mağdur olduklarını tabir eden Taçkin, "Ayı kovanların kilidini açamayınca altını kırarak parçalamış. Tüm balları ve yumurtalık çerçevelerini parçalamış. Bundan 4 gün evvel de ağabeyimin meskeninin önüne gelmiş. Onun da 6 kovanını parçalamış. Artık biz bundan ötürü mağduruz. Gece gündüz demeden de beklesek bizi ziyadesiyle rahatsız etmeye başladı. Utanmasa meskenin içine girip ekmek isteyecek. Yetkililerden buna bir deva bulunmasını istiyoruz. Geceleri nöbet tutmanın bir manası da yok. Gündüz de işimize bakamıyoruz. Tüm arıcılar mağdur. Kimse bu mağduriyetimizi gidermiyor. TARSİM de ayı saldırısını sigortalamıyor" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin