Kızına kahvaltıya giderken feci son: Kaza anı güvenlik kamerasında - Karabük Haber Postası
kizina kahvaltiya giderken feci son kaza ani guvenlik kamerasinda hmp5V8JI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kızına kahvaltıya giderken feci son: Kaza anı güvenlik kamerasında

Samsun’un Çarşamba ilçesinde kızına kahvaltıya gitmek için halk otobüsünden inip yolun karşısına geçmek isterken iki aracın çarptığı 70 yaşındaki Mustafa Şahin olay yerinde hayatını kaybederken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 09.45 sıralarında Samsun-Ordu kara yolu 29. kilometresi Çınarlık mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun’un İlkadım ilçesi Saitbey Mahallesi’ndeki evinden kızı Şehri Şahin ve torunuyla birlikte Çınarlık’taki diğer kızına kahvaltıya gitmek üzere yola çıkan 70 yaşındaki Mustafa Şahin, kızının evine yakın bir yerde özel halk otobüsünden indikten sonra yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada Samsun’dan Çarşamba istikametine seyir halinde olan Mücahit D. (26) idaresindeki 55 RG 995 plakalı otomobil orta şeritte Şahin’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle sol şeride savrularak yere düşen yaşlı adama, aynı istikamette seyreden Hüseyin Ç. (47) yönetimindeki 55 RJ 214 plakalı hafif ticari araç da çarparak üzerinden geçti.

Kızı Şehri Şahin ve torununun gözleri önünde 2 aracın çarptığı Mustafa Şahin olay yerinde hayatını kaybetti. Şahin’in cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için Samsun Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı. Hafif ticari aracın sürücüsü Hüseyin Ç. kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı ve jandarma aracında sağlık görevlileri kendisine müdahale etti. Gözünün önünde babası vefat eden Şehri Şahin ise gözyaşlarına boğuldu.

Yaşlı adamın kızı ve torunu ile birlikte halk otobüsünden inip karşıya geçmek isterken aracın çarpma anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Araç sürücüleri ifadeleri alınmak üzere Dikbıyık Jandarma Karakoluna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaaxxax
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Nisan, 2026 09:30 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 21.04.2026 14:48
0
0

PROJELER DEVAM EDECEK Mİ?  

VALİ YAVUZ’UN BAŞLATTIĞI PROJELERİN GELECEĞİ MERAK KONUSU

Karabük’te görev yaptığı süre boyunca hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken ve kısa sürede vatandaşların takdirini kazanan Vali Mustafa Yavuz’un Adana’ya atanmasının ardından, başlatılan çalışmaların akıbeti kamuoyunda merak edilmeye başlandı.

Görev süresi boyunca yoğun mesai temposuyla öne çıkan Yavuz, günün her saatinde sahada olması ve vatandaşla doğrudan temas kurmasıyla biliniyordu. Bu yaklaşım, Karabük’te kamu hizmetlerinin daha etkin ve hızlı yürütülmesine katkı sağladı.

ÖRNEK PROJELER HAYATA GEÇİRİLDİ

Yavuz döneminde uygulamaya konulan “Tabiat Karabük”, “İşte Birlik Güçte Birlik (Kamu-STK İş Birliği)”, “Eğitim Kenti Karabük” ve özellikle “Vatandaş Memnuniyetini Ölçme ve Artırma Projesi”, kentte önemli dönüşümlere öncülük etti. Bu projeler, hem yerel yönetim anlayışına yeni bir soluk getirdi hem de Türkiye genelinde örnek gösterilen uygulamalar arasında yer aldı.

VATANDAŞ MEMNUNİYETİNDE DİKKAT ÇEKEN ARTIŞ

Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla yürütülen memnuniyet projesi kapsamında, kamu hizmetlerinin kalitesi doğrudan ölçüldü. Vatandaşlarla yapılan görüşmelerde hizmetlere ilişkin geri bildirimler titizlikle değerlendirildi.

Valilik verilerine göre 2024 yılında 9 bin 543 kişi telefonla aranırken, 5 bin kişiyle görüşme gerçekleştirildi. Bu görüşmeler sonucunda 663 teşekkür, 404 şikâyet ve 552 talep ile öneri kaydedildi.

2025 yılında ise proje kapsamı genişletildi. 11 bin 560 kişi aranırken, 6 bin 475 kişiyle birebir görüşme yapıldı. Teşekkür sayısı bin 435’e yükselirken, 569 şikayet ve 671 talep ile öneri alındı. Ayrıca kamu kurumlarına yönelik 45 başarı ve teşekkür belgesi verildi.

GÖZLER 2026 YILINDA

Vali Yavuz’un Karabük’ten ayrılmasının ardından, söz konusu projelerin devam edip etmeyeceği şehirde en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar, mevcut çalışmaların sürdürülmesinin yanı sıra yeni projelerin de hayata geçirilmesini bekliyor.

Yetkililerden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, projelerin aynı kararlılıkla devam etmesi halinde 2026 yılı sonunda hem katılım hem de memnuniyet oranlarında artış yaşanabileceği öngörülüyor.

Kamu hizmetlerinin denetlenmesi ve vatandaş memnuniyetinin artırılması açısından büyük önem taşıyan bu çalışmaların yeni dönemde nasıl şekilleneceği ise merakla bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin