Kıyıcak Mahallesi Kavaklı Sokak’ta çamur isyanı; "Çığlığımızı duyun" - Karabük Haber Postası
kiyicak mahallesi kavakli sokakta camur isyani cigligimizi duyun 3dTErRgK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ocak, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kıyıcak Mahallesi Kavaklı Sokak’ta çamur isyanı; “Çığlığımızı duyun”

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Kıyıcak Mahallesi Kavaklıdere Sokak’ta yaşayan vatandaşlar, ağır tonajlı kamyonların kullandığı yolun her yağış sonrası çamur deryasına döndüğünü belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

Yaklaşık 50 hanenin kullandığı Kavaklıdere Sokak’ta araçların balçıktan geçemediğini, yayaların ise yolu kullanamaz hale geldiğini ifade eden mahalle sakinleri, yaşanan mağduriyetin yıllardır sürdüğünü söyledi.

Kavaklıdere Sokak sakinlerinden Muharrem Çelik, yaşadıkları sıkıntıyı şu sözlerle dile getirdi:

“Yaklaşık 50 evin kullandığı sokağımızdaki yol, her yağmurdan sonra çamur deryası haline geliyor. Adeta balçık içinde yürüyoruz. Ereğli Belediyesi yetkililerine durumu defalarca ilettik. OSB yoluna bakım yapılıyor ancak ağır tonajlı kamyonlar yüzünden bizim sokak yine çamur ve balçık haline geliyor. Birkaç yıldır bu yol böyle. Bu yolu uzaylılar mı yapacak? Kimin alanına giriyorsa gelip yapsın.”

Çelik, yaşanan sorunu fotoğraflarla belgeleyerek her yere, milletvekillerine kadar gönderdiklerini belirterek, “Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Biz de insanız. Fındık bahçelerimize giderken dizlerimize kadar çamura batıyoruz. Bu çileyi çekmek istemiyoruz. Herkesin yolu nasıl yapılıyorsa bizim yolumuz da öyle yapılsın. Yetkilileri yolumuzu yerinde görmeye davet ediyoruz” dedi.

Mahalle sakinleri, Kavaklı Sokak’taki yolun bir an önce yapılarak mağduriyetlerinin giderilmesini talep etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin