Reklam
Reklam

Kış turizminde de “odak Samsun”

kis turizminde de odak samsun 4eWHpWNm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Şubat, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
0

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Kocadağ’ın yol sorununun çözüleceğini ve tesisleşmenin sağlanacağını söyledi.

Başkanı Halit Doğan, Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte, Samsun’un seyir terası pozisyonunda olan Kocadağ’da incelemelerde bulundu. “Doğal hoşlukları, dağları, zirveleri ve eşsiz görünümleriyle yaz olduğu üzere kış turizminin de odağı Samsun” diyen Lider Doğan, “Doğa tutkunlarını mest eden görüntüsüyle Samsun’umuza bir de zirveden bakmak isteyenlerin durağı Kocadağ’da Orman Vilayet Müdürlüğümüzle yapacağımız çalışmaları konuştuk. Yol genişletme çalışmalarımıza başlıyoruz. Tesisleşme noktasında bölgeye yatırım yapan firma yetkilisi Hilmi Eker ile projenin ayrıntılarını inceledik. Odağımızı Samsun’dan ayırmadan, merkezimize her vakit kentimizi insanımızı koyarak çalışmaya devam ediyoruz” sözlerini kullandı.

Canik Gürgenyatak’ta inceleme

Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri ile Canik Gürgenyatak’ta da incelemelerde bulunan Lider Doğan, “Yazı farklı kışı başka hoş kentimizin turizm alanlarında incelemelerde bulunmaya, hayata geçireceğimiz yatırımları değerlendirmeye devam ediyoruz. Havası, eşsiz görünümüyle Canik Gürgenyatak’ta incelemelerde bulunduk, Orman Vilayet Müdürlüğümüzle yapacağımız çalışmaları konuştuk. Samsun’umuz 17 ilçesi, birbirinden hoş tarihi, kültürel ve doğal noktalarıyla bir turizm cenneti. Bizler de ‘Odak Samsun’ diyerek bu alanları daha ileriye taşımak için çalışmaya, kentimizin turizm potansiyelini daha da artırmaya devam ediyoruz. Odağımız Samsun’umuzdan ayrılmasın” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.