blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ekim, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kıbrıs gazisi toprağa verildi

Karabük’te hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Mustafa Şen (71) düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle vefat eden Kıbrıs Gazisi Mustafa Şen (71) için tören düzenlendi.
Türk Bayrağına sarılı naaşı, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Kayabaşı Merkez Camii’ne getirilen Şen kılınan cenaze namazının ardından Beşbinevler Gaziler Mezarlığı’na defnedildi.
Törene Şen’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, askeri yetkililer, gaziler, şehit dernekleri yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Haziran, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da yaşlılar için gündüz bakımevi açıldı

Kastamonu’da yaşlıların yaşamanın desteklenmesi emeliyle kurulan yaşlı gündüzlü bakım ünitesi, hizmete açıldı.
Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü tarafından yaşlıların korunması, desteklenmesi ve ömürlerinin kolaylaştırılması, toplumsal ilgilerini zenginleştirerek hayat kalitelerini arttırmalarının sağlanması emeliyle Güldal Akşit Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde ’Yaşlı Gündüzlü Bakım Birimi’ açıldı. Ünitenin açılış merasimine Aile ve Toplumsal Hizmet Vilayet Müdürü Harun Köksalan, Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz, gaziler ve yaşlı bireylerin iştirakiyle gerçekleştirildi.
Açılışın akabinde yaşlılar için fizyoterapi aktifliği gerçekleştirildi. Yaşlı bireylerim kognitif ve kas-iskelet sistemi gelişimini desteklemek emeliyle çeşitli oyunlarla kombineli idmanlar yapıldı. Büzenlenen Bocce karşılaşması ise renkli imgelere sahne oldu.
Açılan yaşlı gündüzlü bakım merkezi ile yaşlıların ve ailelerinin muhtaçlık ve taleplerine uygun, kaliteli ve fiyatsız hizmet sunmak hedefleniyor. Bilhassa yalnız yaşayan yaşlıları desteklemek maksadıyla hizmete açılan merkezde yaşlıların hayat ortamlarının güzelleştirilmesi, günlük hayat faaliyetlerine yardımcı olunması ve toplumsal, fizikî, ruhsal dayanak hizmetlerinin sunulması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin