Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Temmuz, 2023 10:01 tarihinde yayınlandı
0

Kıbrıs Gazisi İsmail Arslan son yolculuğuna uğurlandı

ZONGULDAK (İHA) – Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Kıbrıs Gazisi İsmail Arslan, son yolculuğuna uğurlandı.
İlçenin Çomranlı Köyü’nde yaşayan 70 yaşındaki Kıbrıs gazisi İsmail Arslan, kanser hastalığına yenik düştü.  Kıbrıs Savaşı’nda kulak zarlarını kaybeden Gazi Arslan’ın cenaze töreni bugün köyünde öğle namazına müteakip gerçekleşti. Gazi Arslan’ın Türk bayrağına sarılı naaşı sevenlerinin gözyaşları arasında Çomranlı Köyü Asri Mezarlığına defnedildi.

Törene Arslan’ın ailesi ve yakınları ile Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, CHP eski dönem Milletvekili Ali İhsan Köktürk, siyasi parti temsilcileri ve köy sakinleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
atakumda operasyonda silah ve uyusturucu ele gecirildi rI9TSBRz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Atakum’da operasyonda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, fişekler ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, aranan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 157 adet tabanca fişeği, 5 adet şarjör, 50 adet kurusıkı fişek, 0,12 gram esrar maddesi, 0,54 gram taş kokain ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Operasyonda, basit yaralama suçundan kesinleşmiş adli para cezası ile arandığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin