KGC’den Safranbolu İlçe Emniyet Müdürüne ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Kasım, 2017 14:59 tarihinde yayınlandı
0
0

KGC’den Safranbolu İlçe Emniyet Müdürüne ziyaret

Karabük Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Metin Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nurettin Acar, Sadık Arslan, Hakan Tuçer Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çalışır’ı makamında ziyaret etti.  Cemiyet Yönetimi Müdür Çalışır’a görevinde başarılar  diledi. Ardından gündemde yar alan konularla ilgili olarak istişarelerde bulundular.

İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çalışır; Safranbolu’da göreve başlayalı 10 ay gibi bir süre olduğunu hatırlatarak, “Safranbolu gerçekten çok güzel bir yer, Safranbolu Karabük’ün  Lokomotifi konumunda ancak Turizm konusunda  insanların biraz daha duyarlı olması gerekiyor.  Turizmin gelişmesi turistlerin Safranbolu’da daha çok konaklaması için hep birlikte çalışma yapılması lazım, aksi takdirde burası sadece turistlerin Amasra’ya geçiş güzergahı olarak kalır.  Safranbolu’da Asayiş yönünden de herhangi bir sıkıntımız yok” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dwdwdwdw
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Mart, 2026 15:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Gündoğdu: “Emekliler, torunlarına harçlık veremez duruma düştü”

Saadet Partisi Karabük İl Başkanı Aziz Gündoğdu, son yıllarda uygulanan ekonomi politikalarının emeklileri zor durumda bıraktığını belirterek, bayram ikramiyelerinin de emeklilerin yüzünü güldürmekten uzak olduğunu söyledi.

Gündoğdu yaptığı açıklamada, bir ömür çalışarak ülkeye hizmet eden milyonlarca emeklinin bugün temel ihtiyaçlarını dahi karşılamakta zorlandığını ifade etti. Bayramların paylaşma, dayanışma ve büyüklerin hatırlandığı özel günler olduğunu vurgulayan Gündoğdu, “Ancak ne yazık ki bugün geldiğimiz noktada emeklilerimize verilen bayram ikramiyesi, bayram sevincini yaşatacak bir rakam olmaktan çok uzaktır” dedi.

Emeklilerin torunlarına harçlık veremeyecek duruma düştüğünü belirten Gündoğdu, “Bir dedenin, bir ninenin bayram günü torununa harçlık verememesi sadece ekonomik bir mesele değil, aynı zamanda toplumsal bir ayıptır” ifadelerini kullandı.

Emeklilerin kira, fatura, gıda ve sağlık giderleri arasında sıkıştığına dikkat çeken Gündoğdu, yıllarca alın teri döken insanların bu kadar zor şartlarda yaşamaya mahkum edilmesinin kabul edilemez olduğunu kaydetti.

Saadet Partisi olarak emeklileri yok sayan anlayışın sürdürülemez olduğunu belirten Gündoğdu, “Emeklilerimizin insanca yaşayabileceği, bayramı gerçekten bayram gibi yaşayabileceği bir ekonomik düzen kurulmalıdır. Unutulmamalıdır ki bir toplum, yaşlılarına ve emeklilerine gösterdiği değer kadar güçlüdür” şeklinde konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin