Reklam
Reklam
keskin bizler konusan degil icra edenleriz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
0

Keskin, “Bizler konuşan değil icra edenleriz”

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, 2024 yılı çalışmalarını ve 2025 maksatlarını açıkladı.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin; Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Pınar, Necmettin Aşçi ve Mehmet Ali Deniz ile Ağaçlandırma ve Silvikültür, Orman Yönetimi ve Planlama, İşletme ve Pazarlama, Ekosistem Hizmetleri ile Basın ve Bağlantı Şube müdürlerinin iştirakiyle şube müdürlüklerinin 2024 yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantı gerçekleştirdi.

Değerlendirme toplantısının açılışında bir konuşma yapan Keskin, “Zamanı çok güzel kıymetlendirmek gayesiyle toplantımızı olağan mesai saatinin dışında yapıyoruz. Bizler konuşan değil icra edenleriz. Ormancılığı geliştirmek ve doğayı yeşertmek vatan borcumuzdur. 2025 yılında amaçlarımızı daha da yükselterek, çalışmalarımızın çok daha başarılı ve gayelerin üzerinde gerçekleşmesi için tüm işçinin elinden gelen çabası göstereceğine inanıyorum” dedi.

Şube müdürlerinin sunumlarının akabinde yapılan değerlendirmenin akabinde toplantı sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda cikan yanginda cami kullanilamaz hale geldi 1auyXhhr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da çıkan yangında cami kullanılamaz hale geldi

Kastamonu’nun Daday ilçesinde çıkan yangında cami, gasilhane ve yemekhane kullanılamaz hale geldi.

Olay, Daday ilçesi Kayı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köy camisinde henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Camiden yükselen dumanları fark eden vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine, olay yerine Daday, Azdavay ve Pınarbaşı ilçelerinden ekipler ile Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazözler sevk edildi.

Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesiyle yangın diğer yapılara sıçramadan kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında, yarım asırlık cami ile gasilhane ve yemekhane kullanılamaz hale geldi.

Yangınla ilgili bilgi veren Kayı Köyü Muhtarı İbrahim Terzi, “Camiye gelip itfaiyeyi aradık. İtfaiye ile Orman İşletme Müdürlüklerine bağlı ekipler geldi, müdahalede bulundu. Camimiz, 1976 yılında yapılmıştır. Caminin yanında morg ve yemekhane var. Onlar da zarar gördü, hepsi yandı. Yangının neden çıktığını bilmiyoruz. Yangın kontrol altına alındı ama soğutma çalışmaları sürüyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin