Kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 FETÖ üyesi yakalandı

Karabük Postası tarafından
19 Eylül, 2023 20:39 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olmaktan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından FETÖ/PDY "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan haklarında adli işlem yapılarak takibi yapılan şahıslar ile ilgili yürütülen işlemler neticesinde; hakkında 6 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası bulunan Ş.A. ile 6 yıl 3 ay kesinleşmiş cezası bulunan ihraç komiser yardımcısı M.Ç. yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 zanlı işlemlerin ardından Karabük T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Şehrimizde vatandaşlarımızın huzurunu ve güvenliğini bozacak her türlü suçun önlenmesine ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız ve mücadelemiz durmaksızın devam edecektir" denildi. (İHA)

Samsun’da kapalı grup yolu sayısı 42’ye düştü

Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da tesirli olan kar fırtınasından kapanan kırsal mahalle küme yolu sayısı, yapılan çalışmalar sonucu 123’ten 42’ye düştü.
Altay kar fırtınası ülkeyi tesiri altına aldı. Samsun da kuvvetli kar yağışından nasibini aldı. Kent merkezinde kar kalınlığı birtakım noktalarda 30 santime yaklaştı, kırsalda ise 1 metreyi buldu. Tesirli olan kar yağışı nedeniyle 123 mahalle küme yolu kapandı. Büyükşehir Belediyesi gruplarının çalışması sonucu, kapalı olan küme yolu sayısı 123’ten 42’ye indi. Alaçam’da 17, Bafra’da 12, 19 Mayıs’ta 3, Vezirköprü’de 8 ve Yakakent’te 2 küme yolunda kar temizleme çalışmaları sürüyor.
Şehirde kar fırtınası aralıklarla tesirli olmaya devam ediyor.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.