Kentsel Dönüşüm Başkanlığından Samsun’da yatırımlık arsalar - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2024 20:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Kentsel Dönüşüm Başkanlığından Samsun’da yatırımlık arsalar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Samsun’da 314 muhtelif arsa, yatırım yapmak isteyenler için avantajlı şartlarda satışa çıkıyor.

Samsun’un 19 Mayıs, Alaçam, Atakum, Bafra, Havza ve Tekkeköy’deki arsalar, yüzde 25 peşin, 24 ay vade ile 23 Şubat Cuma günü saat 10.30’da düzenlenecek olan açık artıma ile satışa çıkarıyor. Peşin ödemelerde sağlanan yüzde 20 indirim avantajı ise yatırım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

Açık artırma 23 Şubat’ta

Açık artırmalar 23 Şubat Cuma günü saat 10.30’da yapılacak. TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konferans Salonu’nda yapılacak artırmaya internetten üzerinden de teklif verilebilecek. Artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.’nin Halk Bankası Halkalı Şubesi IBAN hesabına talip oldukları her taşınmaz için katılım teminatları belirtilen hesaplara EFT veya havale yöntemi ile ödenecek.

“Kendi evimi yapmak istiyorum”

Yatırımlık arsalardan faydalanmak isteyen Gözde Dinç, “Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Samsun’da evini yapmak veya yatırım yapmak isteyenler için 314 muhtelif arsayı yüzde 25 peşin, 24 ay vade ile satışa çıkardı. Ben de yeni doğan çocuğum için bir arsa alarak kendi evimi yapmak istiyorum” dedi.

“Güzel bir fırsat”

Vatandaş Hüseyin Yıldırım ise “Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 19 Mayıs, Atakum, Bafra, Alaçam, Havza ve Tekkeköy’deki arsaları 23 Şubat Cuma günü saat 10.30’da açık artıma ile satışa çıkarıyor. Konut imarlı arsalar 510 bin lira başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı var. Bu güzel bir fırsat” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
otomobiller kafa kafaya carpisti 2 yarali FsZgf6Eu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı; 2 yaralı

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kepez Mahallesi Dört Yol Ağzı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Ereğli istikametinden Zonguldak yönüne seyir halinde olan Emirhan B. yönetimindeki 67 LD 129 plakalı otomobil, kırmızı ışık ihlali yaparak kavşağa girdi. Bu sırada karşı yönden gelen Hakkı B. idaresindeki 67 UC 319 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da büyük hasar meydana gelirken, sürücüler yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin