Reklam
Reklam
kemal ozdes son ana kadar skoru degistirmek icin ugrastik 3zPfLg3F
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Şubat, 2025 08:45 tarihinde yayınlandı
0

Kemal Özdeş: “Son ana kadar skoru değiştirmek için uğraştık”

Ankaragücü Teknik Yöneticisi Kemal Özdeş, Çaykur Rizespor maçının akabinde yaptığı açıklamada, “Bugün hak ederek bir maç kazandılar. Biz de son ana kadar skoru değiştirmek için uğraştık” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası A Kümesi 2. haftasında MKE Ankaragücü, deplasmanda Çaykur Rizespor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında Ankaragücü Teknik Yöneticisi Kemal Özdeş açıklamalarda bulundu. Özdeş, “Bugün hak ederek bir maç kazandılar. Biz de son ana kadar skoru değiştirmek için uğraştık. Bugün buraya rotasyonlu bir takımla gelmek zorunda kaldık. Zira biz lige çıkma gayreti veriyoruz. Önümüzdeki haftayı düşünerek buraya rotasyonlu bir takımla geldik. Oyunu birinci kısmında tesirli baskı kurdu Rizespor ekibi. Birinci golde bir yanlışımızla 1-0 öne geçti. Sonra hakemin penaltı olmayan bir durumda, penaltı vermesiyle 2-0 öne geçti. Rizespor’un oyunu birinci yarı daha fazla gol atabilecek konum üretti. Bizim için ikinci yarı daha disiplinli ve özgüvenli geçti. Rizespor’da Olawoyin dışında rotasyon takımıyla oynadı. Çok güzel uğraş etti Rizespor. Bugün biraz skoru korumak ismine oyun oynadılar. Fakat benim kadrom da reaksiyon verdi. İkinci yarıyı daha çok beğendim. Benim için kıymetli olan bugün 4 tane genç oyuncu birinci sefer formayı giydiler. Onlar için bir fırsat oldu. Bizim bu kurallarda kupa için bir amacımız yoktu. Lakin bugün oynayacağım oyun o oyuncuların geleceği ismine bir başlangıçtı. Son ana kadar bir gol daha atıp skora ortak olmaya çalıştık. Lakin bugün alandaki iki takımdan Rizespor daha kaliteliydi. 2-1 kazandılar. Onlara ligde muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin