Karabük’ün 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi’nde yaklaşık 50 gün süren kayak sezonunda 30 binin üzerinde kişi tesisi ziyaret etti.
Kent merkezine yakın konumuyla dikkat çeken merkez, sezon boyunca yerli ve çevre illerden gelen çok sayıda kayak severe ev sahipliği yaptı. Doğal güzelliği ve pistleriyle öne çıkan tesiste ziyaretçiler, kayak ve snowboard yapmanın yanı sıra kış manzarasının keyfini çıkardı.
Yaklaşık iki ay süren sezonun tamamlanmasıyla birlikte merkezdeki faaliyetler sona erdi. 30 bin kişinin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan tesisin yeni sezonda da kış turizmine katkı sağlaması bekleniyor.


Keltepe Kayak Merkezinde kayak sezonu 50 gün sürdü
Tünelde feci kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Artvin’de tünelde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 26 yaşındaki Asım Özdemir yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.
Artvin’in Borçka ile Murgul ilçelerini birbirine bağlayan kara yolundaki tünelde meydana gelen kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Dün gece saatlerinde yaşanan kazada, R. Kumaş idaresinde ki 08 ABK 961 plakalı otomobil ile Asım Özdemir (26) idaresindeki motosiklet çarpıştı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde motosiklet sürücüsü Asım Özdemir’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazada otomobilde bulunan R. Kumaş (73) E. Kumaş (71) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Asım Özdemir’in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürüldü.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

