blank
Ramazan Öztürk tarafından
04 Aralık, 2024 12:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kelleci ve Sözen’den Çalışmalara Yerinde İnceleme

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci ve İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Belen TOKİ ilk ve ortaokulu ile Karabük T Tipi Kapalı Açık Cezaevi kanalizasyon şebeke hattında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kelleci ve Sözen, incelemeler sırasında yetkililerden projelerin ilerleyişine dair bilgiler aldı.
Genel Sekreter Şerafettin Kelleci ve Meclis Başkanı Ahmet Sözen, ilk olarak Belen Mahallesi’ne giderek, İl Özel İdaresi tarafından ihalesi gerçekleştirilen ve yüzde 60 seviyesine ulaşan Belen TOKİ ilk ve ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden proje hakkında bilgi alan Kelleci ve Sözen, inşaatta görev yapan işçilere kolaylıklar dileyerek çalışmaların titizlikle sürdürülmesini istedi.

CEZAEVİ KANALİZASYON ŞEBEKE HATTINDA ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR


Kelleci ve Sözen okul incelemesinin ardından geçtiğimiz ay ihalesi tamamlanan ve yapımına başlanan Karabük T Tipi Kapalı Açık Cezaevi kanalizasyon şebeke hattına geçti. 3 bin 782 metre uzunluğunda ve 400 mm çapında koruge boruların döşendiği projede, çalışmaların yüzde 60 seviyesinde olduğu bilgisi paylaşıldı.

Kelleci ve Sözen, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Abdullah Hüsam ve yüklenici firma yetkililerinden detaylı bilgi alarak, projenin önemine vurgu yaptı. Genel Sekreter Şerafettin Kelleci ve İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, incelemeler sonrasında bu projelerin hayata geçirilmesine destek veren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve milletvekillerine teşekkür ederek, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsunlu minik ressam dünya birincisi oldu

Samsun’un İlkadım İlkokulu 3. öğrencisi Saliha Zeren Üsen, "36. Memleketler arası Çocuk Fotoğrafları Yarışması"nda dünya birincisi oldu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve ve bir sanat merkezi iş birliğiyle düzenlenen yarışa 27 ülkeden 4 bin 100 eser katıldı. Müsabakada Saliha Zeren Üsen’in hayal gücü ve sanat sevgisiyle hazırladığı eser, heyet üyeleri tarafından büyük beğeni topladı. Üsen, müsabakada birincilik mükafatına layık görüldü.
Okul Müdürü Aydın Peker, Millî Eğitim Bakanlığı’nın yürürlüğe koyduğu Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında okullarında oluşturulan açık hava sınıfı ve ömür marifetleri atölyesinin, öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarmak için kıymetli bir fırsat sunduğunu belirtti. Peker, "Öğrencilerimizin gerek akademik gerek ömür marifetlerini geliştirmelerine dayanak oluyoruz" dedi.
Peker, bu büyük başarıda emeği geçen başta sınıf öğretmeni olmak üzere, Üsen’in ailesine teşekkür ederek, "Öğrencimiz Saliha Zeren Üsen’i yürekten kutluyoruz" sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.