blank
Ramazan Öztürk tarafından
04 Aralık, 2024 12:27 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kelleci ve Sözen’den Çalışmalara Yerinde İnceleme

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci ve İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Belen TOKİ ilk ve ortaokulu ile Karabük T Tipi Kapalı Açık Cezaevi kanalizasyon şebeke hattında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kelleci ve Sözen, incelemeler sırasında yetkililerden projelerin ilerleyişine dair bilgiler aldı.
Genel Sekreter Şerafettin Kelleci ve Meclis Başkanı Ahmet Sözen, ilk olarak Belen Mahallesi’ne giderek, İl Özel İdaresi tarafından ihalesi gerçekleştirilen ve yüzde 60 seviyesine ulaşan Belen TOKİ ilk ve ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden proje hakkında bilgi alan Kelleci ve Sözen, inşaatta görev yapan işçilere kolaylıklar dileyerek çalışmaların titizlikle sürdürülmesini istedi.

CEZAEVİ KANALİZASYON ŞEBEKE HATTINDA ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR


Kelleci ve Sözen okul incelemesinin ardından geçtiğimiz ay ihalesi tamamlanan ve yapımına başlanan Karabük T Tipi Kapalı Açık Cezaevi kanalizasyon şebeke hattına geçti. 3 bin 782 metre uzunluğunda ve 400 mm çapında koruge boruların döşendiği projede, çalışmaların yüzde 60 seviyesinde olduğu bilgisi paylaşıldı.

Kelleci ve Sözen, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Abdullah Hüsam ve yüklenici firma yetkililerinden detaylı bilgi alarak, projenin önemine vurgu yaptı. Genel Sekreter Şerafettin Kelleci ve İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, incelemeler sonrasında bu projelerin hayata geçirilmesine destek veren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve milletvekillerine teşekkür ederek, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Haziran, 2025 08:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

20 bin nüfuslu ilçeden Türkiye’ye forma üretiyorlar

Zonguldak’ın 20 bin nüfuslu Gökçebey ilçesinde faaliyet gösteren bir dokuma atölyesinde üretilen spor formaları ve okul kıyafetleri, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin farklı vilayetlerindeki okul ve kulüplere gönderiliyor. İlçede kurulan üretim ağı, hem yerelde istihdam oluşturdu hem de küçük bir yerleşim yerinden ulusal ölçekte satış yapılabileceğini gösterdi.
Yaklaşık 25 yıldır dokuma dalında yer alan işletme, bilhassa spor giysi alanında üretimini sürdürüyor. Futbol, voleybol, hentbol ve basketbol branşlarına özel formaların yanı sıra okul kıyafetleri de sipariş üzerine dikiliyor. Eserler Türkiye’nin farklı bölgelerine gönderilerek direkt kullanıcıya ulaştırılıyor.
Atölye yetkilisi İrfan Demir, "İstanbul’un birçok ilçesiyle, İzmir ve Batı Karadeniz’in büyük kısmına tertipli olarak üretim yapıyoruz. Kaliteden taviz vermeden, uygun fiyatla hizmet vererek daldaki yerimizi muhafazaya çalışıyoruz. Elliden fazla çeşit üretim yapabiliyoruz. Her çeşit forma üretebiliyoruz. Eşofman, yağmurluk üzere farklı çeşit eserler de üretebiliyoruz. Tıpkı vakitte birçok kişinin konutuna katkı sunmasına vesile oluyoruz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin